Wat denkt u excellentie zou die stadhouders-brief ook nog boven water komen nu alle andere schandalen al bekend zijn? De logica zegt van wel.

Ik kom uit een monarchistisch nest. Mijn oma had de story en de prive al op tafel en mijn moeder heeft tekeningen van prinses Beatrix gekregen. Later toen ze weer prinses was wist ze het voor elkaar te presteren tegen haar aan te lopen in Toscane. Beatrix was een goede koningin. Maxima doet nuttig werk voor microkrediet. Prinses Irene heeft groot gelijk met haar boomgeesten en Pieter van Vollenhoven heeft o.a. Lucia de Berkt vrij gekregen.

Ik ben dus geen principieel tegenstander van het koningshuis maar dan wel een ceremonieel met de staat der Nederlanden een republiek en wel om de volgende redenen.

Ten eerste de Bilderberg groep fungeert als dekmantel voor pedofilie netwerken op de allerhoogste niveau’s. Het soort praktijken waar je dan aan moet denken is Salo, de 120 dagen van Sodom van Markies de Sade. Om dit te verifieren kunt u een van uw ambtenaren insightcourse.net op wanttoknow.info laten bestuderen.

Ten tweede de Oranjes zijn groot aandeelhouder van Shell. Shell is niet alleen verantwoordelijk voor een ernstig grondwaterschandaal in de 4 noordelijke provincies maar zit, net als Willempie, in Nigeria. Het grootste deel van de olieopbrengsten gaan naar het corrupte regime daar en de arbeiders zijn de armste mensen van Nigeria. Overigens is Nigeria het op 1 na armste land van de wereld.

Categorieën: Algemeen

9 reacties

Nummer 22 · 2 mei 2018 op 18:36

Tsja, dan hebben we een paar zaken gemeen. Leve de republiek!

Ben benieuwd hoe u denkt over vrijmetselaars, opus dei en de padvindersbeweging onder leiding van Hendrik, toen. Ook uw Bilderbeg natuurlijk met bewijzen over de katholieke internaten met de nonnen of priesters met jonge mensen in gigantische slaapzalen kunt u ook vast wel wat gedachten delen. Enfin, een koninghuis, een familie… geloven in sprookjes mag altijd. Ik doe niet mee met deze poppenkast vertoning. Mijn familie zijn royal gezindt. Mijn gezin lacht en zegt ‘ opvreters zonder belasting te betalen’, maar dit terzijde.

Mocht ik opgepakt worden..nou ik herinner me echt niets van een column. Mijn naam is haas, pardon Pinnokio……

Maar al het bovenstaande terzijde. Alle rechten en weren voorbehouden.

Arta · 3 mei 2018 op 00:54

Nou, het schijnt dat de buitenlandse bliksemhandelsreizen enorm goed zijn voor de Nederlandse economie. Het koningshuis is een prijzig visitekaartje van ons land, dat zichzelf toch ook weer grotendeels terugverdient.

En nu hopen op antwoord van Mark…

Mien · 3 mei 2018 op 07:47

… Arta … Roept u mij? Ik zeg mouwen opstropen. En Oranje? Gewoon een mooie kleur. Alles beter dan paars. Loopt u nu rood aan, mevrouw? Sorry. Ik kan u niet troosten, krijg net een telefoontje binnen van Polman, ik moet hangen … doeggg … Wat … volgende week een date? Euhhhhh … neuuuhhh …

emaessen · 3 mei 2018 op 19:45

Mien ik date nooit zonder een vrouw irl ontmoet te hebben. Meneer Blubbers zoals u zult begrijpen heb ik geen enkele behoefte met u van gedachten te wisselen. En wat Rutte en Pechtold betreft ik denk niet dat ze zelfs maar zouden reageren als ik die brieven naar het Binnenhof zou sturen.

    Mien · 3 mei 2018 op 23:04

    Ook niet inhoudelijk richting Nummer 22? E Pot verwijt de ketel?
    De reactie van mij was overigens gericht aan Arta. Lange tenen mijd ik meestal. Nu maar even niet. Want het is blijkbaar nodig.

Nummer 22 · 3 mei 2018 op 19:45

Ach, lakeien, hofdames, paarden verzorgers, paleizen, zakelijke belangen, aandelen en——— Wilhelmina & Hendrik,Juliana & Bernard,Beatrix &Claus, Alex & Maxima, de kinderen… allemaal allochtonen. Tsja, net zoals ik.

Mien · 3 mei 2018 op 23:14

Toetsenborden zijn er om aan te raken. In essentie. Je kunt er natuurlijk ook mee raken. Schieten maar.

I-Pat · 4 mei 2018 op 14:13

Ik vind emaessen een steeds zuurdere man worden.. Ook op zijn reacties op andere columns.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder