Zeer geachte heer van Gellekom, waarde mede absurdist, c.s.

Graag lees ik uw reactie op het volgende:

Mej. Naadje- van de Kous (uit Epe) schreef 25 en een 1/2 A4 naar mij met een verzoek haar van advies te dienen inzake prangende vragen onder kerrruk gangers van de hervormde artikel 31 hari krisna gelovigen, waar ze als waarzegger werd geroepen.

Ze heeft deze ere functie met beide handen aangenomen. Het gevolg: ze wiggelt haar roede de godganse dag en soms voelt ze de roede van haar heer pastor dominee Joop Naaktgeboren ( Urk). Ze legt monopoly kaarten om de actuele rente percentage te kunnen voorspellen. Ook slurpt ze liters thee naar binnen en legt daarna uit wat de thee bladeren vertellen.  Haar man Jan Naadje zegt al 39 jaar niets tegen haar, maar dit terzijde. Tijdens het pellen van garnalen en wassen van haar eczeem tenen roept ze met luide stem ‘ haleluja’ en gaat als naturist naar de bakker voor 2 stokbroden! 1 voor  pastor dominee Joop en 1 voor thuis. De laatste roede ontmoeting werd een stokbrood uitspatting.

Mag dit zomaar?

Categorieën: Algemeen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder