Op LinkedIn ben ik actief, zeg maar zeer actief. Ik heb volgers, volg ook anderen en lees de massa berichten van complot denkers, virus ontkenners, amateur wetenschappers en opportunisten, waarvan ook velen denken dat onze aarde plat is en de maanlanding in een studio werd opgenomen.

Het Covid-19 virus komt uit een lab en als je je laat vaccineren komt een chip in jouw lichaam want dan kan de overheid jouw volgen waar dan ook ter wereld. ‘Je weet niet wat in het vaccin zit en wat de bijwerkingen kunnen zijn, maar ik wel ‘ toetert een ‘influencer’ die mee heeft gedaan aan het digitaal verspreiden van bilvergrotingen, lip verminkingen en volledig als een Perzisch tapijt met piercings op haar lichaam en de nu in de openbaarheid getoonde andere delen van het verminkte BNN’er lichaam, op de digitale snelweg ook in de file staat. Ik eerst, nee ik eerst. Ook goed, ik ga wel Twitteren, Facebook en Appen, toetert deze BNN’er vanaf RTL Boulevard en bij BEAU aan tafel aan de kijkers. ‘Bek houden ik ben de gastheer en bepaal wie mag toeteren en wie muziek mag maken op het Mondorgel!

En, BNN’er vond je het leuk om mee te doen aan ‘Een 100% Lichaamstatoeage Zonder Kijken’. Ja, kijk maar en de kijker ziet een complete begraafplaats op de rug tot en in de bilspleet ‘RIP’ lees ik en denk Rust In Poep. Enfin, ik dwaal af.

Zo, ook op LinkedIn de andere pseudo wetenschappers als Loetje de verkoper van luchtbellen, de mondkapper met zakkammen gratis bij 1 behandeling in mijn drijf in op het industrieterrein ‘De Luie Reet, staat gereed’ ‘We zijn het normaal denken kwijtgeraakt, ons brein is in verwarring en de verrotting van uw hersenstam beste BNN’er is al flink aan de gang. Hoezo?. Kijk eens in de spiegel bij thuiskomst dan ziet u direct Magere Hein achter u staan want uw tijd is gekomen om te worden opgenomen in een gesloten inrichting.

En dan nu de kijkersvraag voor alle complot toeteraars en denkers ‘U weet niet wat er in een Covid-19 vaccin zit, maar u vreet al jaren en jaren voedsel met dioxine.. ik noem een voorbeeld… u wast uw armen en handen met terpentine na het schilderen met verf op terpentine basis, u vreet frikandellen en varkens- paarden-, koeien- schapen en geitenvlees waarvan u niet weet wat daarin zit’ Vraag 1: blijft u zon doorgaan en als u door diabetes, obesitas morbidus in het ziekenhuis terecht komt met het Corona virus als toetje, laat u zich niet inenten?

Onder de inzenders verloten wij 24 vaccinaties: 8 met het vaccin, 8 als placebo en 8 waarvan wij niet weten wat erin zit!

Doet u mee?


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

4 reacties

van Gellekom · 12 december 2020 op 10:18

Sterker nog; ik laat er twee spuiten tegelijk injassen. Dat zal ze leren!!!! Geweldige column!

    Nummer 22 · 18 december 2020 op 16:14

    Er zijn ook complotdenkers die Elvis en jezus gristus op internet hebben gesproken via Skype.. pardon, ik bedoel Lype.

Mien · 16 december 2020 op 23:11

Goede poep slikken helpt tegen of voor zo u wil alles!
Heb vier kilo in de aanbieding. Gratis afhalen. Opsturen doe ik niet. Bah!

    Nummer 22 · 18 december 2020 op 16:17

    Wat mien verzamele je poep, maar waar komt deze poep vandaan, Ik heb nog 400 kilo koeienvlaaien da;s pas biologisch verantwoord om een maskertje te nemen. Nou ja, een beetje stikstof is wel goed voor de complotdenkende menigte. HoeperDePoep Holadiejee!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder