T.k. z.g.a.n. b.b.h.h. met een n.o.t.k. prijs of t.e.a.b.
In vintage staat interieur verzorger in bezit van een e-bike, Iphone met usb aansluiting op een portable p.c. en  ik ben continent! Jawel, ik kan mijn plas nog ophouden en verlies geen enkele ongewilde druppels. Mijn string blijft schoon, geurvrij. Geen T.L. voor mij!

Niet bellen op zondag, wel op ma.di.woe.do.vr of za tussen 00.00 en 09.30 CET niet GMT zone.
Geen handelaren, zieltjes zoekers, GTF bak ophalers, whatapp groepslid jagers, BOA’s, o.a. n.n.t. n. charletans, swipers, Lexa-isten- Parship aan boord gangers,  Commerdebiele t.v. kijkers,etc. etc.
M. vr.gr.

P.S. ik ben ongeh. en heb net mijn bovenlip geschoren.

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord