T.k. z.g.a.n. b.b.h.h. met een n.o.t.k. prijs of t.e.a.b.
In vintage staat interieur verzorger in bezit van een e-bike, Iphone met usb aansluiting op een portable p.c. en  ik ben continent! Jawel, ik kan mijn plas nog ophouden en verlies geen enkele ongewilde druppels. Mijn string blijft schoon, geurvrij. Geen T.L. voor mij!

Niet bellen op zondag, wel op ma.di.woe.do.vr of za tussen 00.00 en 09.30 CET niet GMT zone.
Geen handelaren, zieltjes zoekers, GTF bak ophalers, whatapp groepslid jagers, BOA’s, o.a. n.n.t. n. charletans, swipers, Lexa-isten- Parship aan boord gangers,  Commerdebiele t.v. kijkers,etc. etc.
M. vr.gr.

P.S. ik ben ongeh. en heb net mijn bovenlip geschoren.

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

0 reacties

Geef een reactie