Ik heb het geprobeerd, maar het is me niet gelukt. Ik wilde een verhaal maken over de meest waardeloze date ooit. Ik wilde vertellen dat je een kutwijf bleek te zijn, dat je onbeleefd, ongezellig en lelijk was. Dat we het totaal niet met elkaar konden vinden en dat we er na het eerste kopje koffie al meer dan genoeg van hadden. Dat we, na het plaatsen van rotopmerkingen over en weer, elkaar in de haren zijn gevlogen. Dat het tweede kopje koffie over mijn broek en in jouw blouse belandde. Dat je daaropvolgend mijn auto had bewerkt met je veel te lange en vlijmscherpe nagels en dat ik je daarna iets te hardhandig terug op de trein had gezet. Dat we elkaar nog dagen dreigende sms-jes hebben gestuurd en elkaar via MSN voor rotte vis hebben uitgemaakt. Maar het is me niet gelukt.

Het leek me makkelijk om te vertellen dat onze ontmoeting een totale ramp was geweest. Ik had de smeuïge details van onze nep-bitchfight uit de doeken willen doen en dit aan mijn nichtjes willen laten lezen om ze ermee af te schrikken. Dan had ik ze kunnen vertellen, dat ik altijd gelijk heb gehad en dat je nooit moet afspreken met mensen die je via internet kent. Maar helaas, dat feest gaat niet door, omdat jij zonodig vreselijk aardig moest zijn. Ik weet dat we hadden afgesproken dat ik er een horrorverhaal van zou maken, maar je hebt het me onmogelijk gemaakt. Het is me niet gelukt.

Hoe kan ik nu lelijke dingen gaan zeggen over iemand die ik graag mag en over een ontmoeting die beregezellig was. Je liet me dan wel eerst een verdieping hoger naar je zoeken, maar zelfs dat kon ik je niet kwalijk nemen, want toen ik je dan eindelijk had gevonden, werd ik aangekeken door een bloedmooie meid met een stralende lach. Later bleek je dan ook nog eens aardig te zijn en bovenal grappig. En tot overmaat van ramp zo intelligent, dat ik mezelf af moest vragen wie van ons nu 19 was en wie 28. Nee, probeer daar maar eens een rotwijf van te maken. Sorry Chantal, ik hoop dat je het me vergeeft, maar het is me niet gelukt.

Categorieën: Diversen

8 reacties

Neuskleuter · 23 april 2006 op 11:32

Leuke! Het is zo leuk geschreven, dat clichés over totaal mislukte internetontmoetingen tot pure vooroordelen zijn bestempeld. (Al worden vooroordelen natuurlijk ook wel eens bevestigd, maar meestal niet natuurlijk ;))

Wel een beetje flauw hoor, om koffie over elkaars kleren te gooien… Een rood wijntje blijf je beter herinneren :p

Prlwytskovsky · 23 april 2006 op 12:14

Een rood wijntje he? Hm, ik blijf maar met die fles zitten. 😉

Dees · 23 april 2006 op 17:09

Liefde op de eerste chat en liefde op de eerste ontmoeting. Grappig om te lezen.

bolswardillusions · 23 april 2006 op 19:43

Echt het klinkt zo bekend, ik dacht ook echt dat mijn internet date tot een ramp zou uitlopen.
Dat op zijn minst 1 van ons tweeën niet levend thuis zou komen, nou jah thuis dan wel maar niet meer in 1 stuk (ik moet ophouden met lezen van horrors vlak voor het slapen gaan)
anyways het liep heel anders af we werden verliefd en tja daar zit ik nu nog aan vast 😉 en vermaak me nog prima met haar.

van mij mag je vaker dit soort columns tikken you go girl 😀

Mosje · 23 april 2006 op 21:43

Nou Wendy, als ik jou was geweest, dan had ik mijn woord gehouden. Ik had Chantal gevloerd, in mootjes gehakt, met de grond gelijk gemaakt, wat zeg ik, de grond ingeboord, en de restjes bij elkaar geveegd om die in een smakelijke column te presenteren.
pfff, vrouwen onder elkaar………
😀

Chantal · 24 april 2006 op 10:11

[quote]Sorry Chantal, ik hoop dat je het me vergeeft, maar het is me niet gelukt.[/quote]

Hihi natuurlijk!! Leuke column zeg, ik word er wel een beetje verlegen van 😳 😳

@ Mosje: Die date kun je vergeten 😛

Mup · 24 april 2006 op 15:28

Weer typisch vrouwelijk, die verbroken beloftes:-)

Groet Mup.

KawaSutra · 24 april 2006 op 18:06

Je kunt altijd nog een poging doen Wendy. Of misschien kan Chantal wel een eerste aanzet geven. Ik ben gek op moddergevechten door schaars geklede dames. 😀

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder