‘Reetzweet’ een onbesproken probleem maar het nat in de onderbroek: boxer, string, slip, wit katoenen jaeger en dan vooral met een laaghangend kruis, daar wil niemand een gesprek over beginnen of…? Heb ik last van reetzweet? Soms als ik een toiletgang door druk op het uiteinde van mijn endeldarm uitstel of een toilet niet in de buurt is, maar dat terzijde. Schaamte?, dat zou kunnen maar uit onderzoek door het O.I.L.: Onderzoek Instituut Leijdecker, o.l.v. mevrouw dra. De Reeth thoe Broek op Langendijk, blijkt dat ruim 6 miljoen medelanders reetzweet angsten meedragen. Thuis maakt de föhn overuren het reetzweet te laten verdwijnen. ‘Schat..wat doe je met mijn föhn? Niets bijzonders ..gewoon mijn hol droog föhnen!’ Terug naar het onderwerp: Reetzweet! Let u eens op en vooral in de zomer als u naar een achterste van een andere kijkt tijdens het wandelen in het bos, winkelen en als u achterin een rij voor de kassa moet wachten. Een streep!

Reetzweet!, hebt u daar last van? Zo ja, kalmeer en ontspan want u bent niet de enige hoor!


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

3 reacties

Kees Schilder · 1 oktober 2021 op 16:46

Ik heb alleen last van gezwollen zweet oorlellen

    Nummer 22 · 2 oktober 2021 op 14:20

    Onderschat dit reetzweet gedie niet. Kijk tijdens het buitenshuis observeren ( conform de door ons gevolgde KLM Masterclass: Kijken, Loeren & Meer bij het O.I.L. (1955) door mevrouw prof.dr. E de Groot-Verward b.d. Les 11 blijft mij bij “Nieuw Leiderschap door Intern Lijden”, maar dat zoals altijd terzijde,

    Nummer 22 · 4 oktober 2021 op 09:13

    Ach, de zwaartekracht doet het werk, zekfs de endeldarm stulpt uit bij velen. Het draaikonterij tijdens vergaderingen gaat niet meer over het onderwerp van de bijeenkomst maar ‘ hoe kom ik van de reetzweet af?’. De vraag blijft: wanneer komt de reetzweet inleganus as always met vleugeltjes op de markt. De Morbide Obesitas Vereniging NL kijkt er reetzwetend naar uit. Reetzweet geeft samentrekkende billen, gebruik van de föhn en het deppen met toilet papier Hamsterweken want AH, ja die dus AaHaa verkoopt alles, tenminste dat heb ik via via vernomen, maar dat terzijde.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder