Afgelopen winter had ik een kortstondige relatie met Sanne. Het enige dat me aansprak was dat wij samen op Anita en Drazic uit Heartbreak High leken. Dat stel vond ik altijd een prachtig stel toen ik die serie volgde en ze hielden het lang uit met elkaar. Zouden Sanne en ik dus ook moeten lukken. Sanne en ik verschilden veel van elkaar. Heel veel. Niet alleen het feit dat haar naam met een S begon en de mijne met een L, maar ook qua karakter waren we elkaar tegenpolen. Zij was altijd serieus, ik had altijd meer zin in lol. Die tegenstellingen konden op den duur niet anders dan botsen natuurlijk. Ter illustratie twee voorvalletjes:

Voorval 1: We liggen te zoenen op bed.
S: “Je snorharen prikken”
Ik: “De jouwe ook”
Hierop volgden vaak lange gesprekken van haar kant. Ze voelde zich dan gekwetst. Daar kon ik dan wel een beetje inkomen, maar om daar nou uren over te praten had ik geen zin in. Meestal probeerde ik het met een zoen en de woorden ‘het spijt me’ goed te maken, maar dat vond zij niet voldoende. Ik meende het niet en de volgende keer zou zo iets weer gebeuren meende zij.

Voorval 2: Sanne heeft me net verteld dat ze denkt dat haar vriendin Nikki gek van me is. Ik meld haar dat zoiets niks boeit, want ik geef alleen om haar. Sanne geeft me een zoen als dank voor mijn antwoord, en ik zeg terug: “Dank je Nikki, euh, ik bedoel Sanne”.
Weer kan ze mijn humor niet waarderen.

Dit soort akkefietjes braken ons op den duur op en we begonnen langs elkaar heen te leven. Op papier was het nog aan tussen ons, maar niet meer dan dat. Vervolgens gebeurde het dat ik in een dronken bui met haar vriendin Nikki raakte. Deze gebeurtenis kwam Sanne ter ore voordat ik het had gemeld.
Sanne: ”Waarom heb je verzwegen dat je bent vreemdgeweest met Nikki?”
Ik: “Ik was het vergeten”
Dit was de druppel en het was vanaf nu echt over tussen ons.

Toch kreeg ik twee weken later nog een smsje van Sanne:[i]Het is nu 2 weken uit en ik kan je nog steeds niet uit mijn hooft krijgen![/i]
Waarop ik antwoordde: .
[i]Het is hoofd ipv hooft [/i] 😉

Categorieën: Liefde

12 reacties

pepe · 6 april 2004 op 08:00

Arme Sanne, met welke letter moet de naam beginnen van het meisje dat je wenst? 😉

Leuk geschreven, ga zo door

Godspeed · 6 april 2004 op 08:15

[quote]Hierop volgden vaak lange gesprekken van haar kant. Ze voelde zich dan gekwetst. Daar kon ik dan wel een beetje inkomen, maar om daar nou uren over te praten had ik geen zin in. Meestal probeerde ik het met een zoen en de woorden ‘het spijt me’ goed te maken, maar dat vond zij niet voldoende. Ik meende het niet en de volgende keer zou zo iets weer gebeuren meende zij.[/quote]

Ik denk dat elke man dit wel bekend voorkomt;-)
Enne wen er maar aan, gaat volgens mij nooit over.:-D

viking · 6 april 2004 op 08:16

Je had het dus niet moeten uitmaken. In je vriendenkring ben je met zo’n relatie altijd hét gespreksonderwerp. Vooral op verjaardagen… als jullie naar huis zijn.

deZwarteRidder · 6 april 2004 op 10:37

correct gespeld u zijt wellekome…

pleuro · 6 april 2004 op 11:49

[quote]Hierop volgden vaak lange gesprekken van haar kant. Ze voelde zich dan gekwetst. Daar kon ik dan wel een beetje inkomen, maar om daar nou uren over te praten had ik geen zin in. Meestal probeerde ik het met een zoen en de woorden ‘het spijt me’ goed te maken, maar dat vond zij niet voldoende. Ik meende het niet en de volgende keer zou zo iets weer gebeuren meende zij.[/quote]

Vrouwen komen van Venus, mannen komen van Mars! Ik denk dat je na het lezen van dat boek wel een beetje kan begrijpen waarom Sanne destijds vond dat kiss and make up niet voldoende waren..

Mooi geschreven in elk geval!

luckyleo · 6 april 2004 op 14:24

Bedankt voor de positieve reacties op mijn eerste column 😎
Hebben jullie misschien niet nog wat [color=990000]negatieve kritiek[/color] op mijn column, zodat ik me kan verbeteren bij mijn volgende columns?

Vanavond zal ik me nieuwe column in sturen en die gaat weer over de liefde, aangezien ik niet over andere dingen schrijf :love:

Sarakim · 6 april 2004 op 17:07

Ik vind je humor in ieder geval geweldig haha. In het snor geval zou ik meteen gezegd hebben dat dat komt omdat ik altijd commentaar krijg als ik zijn scheerapparaat gebruik 😉
Serieus heel geslaagd verhaal, misschien aan de korte kant, zou er nog wel meer voorbeelden van willen hebben. Des te meer reden om uit te kijken naar je nieuwe columns 🙂

Ma3anne · 6 april 2004 op 17:13

Ik vind het wel geestig wat je zegt tegen Sanne, maar kan me ook weer voorstellen dat zij het niet leuk vindt.

Volgende keer een meid zien te vinden die haar humor op jou uitprobeert, lijkt me. Ik ben benieuwd wat voor column je dan schrijft! 😀

Eftee · 6 april 2004 op 17:48

[quote]Vervolgens gebeurde het dat ik in een dronken bui met haar vriendin Nikki raakte.[/quote]
Dit vind ik dus geen humor meer. Alleen een duidelijk teken dat je geen respect voor je vriendin haar gevoelens had. Ik hoop voor je toekomst dat je dat soort grappen niet meer uithaalt. En voor Sanne dat ze ooit een jongen treft, die haar wel verdient.
Net als Marianne hoop ik dat je zelf wel tegen die “kwetsende humor” kunt. Anders zul je wel vaker van een koude kermis thuiskomen.
Je schrijft wel leuk, alleen heeft het niets met relatie humor te maken.

luckyleo · 6 april 2004 op 19:45

[i]Vervolgens gebeurde het dat ik in een dronken bui met haar vriendin Nikki raakte.[/i]
[quote]Dit vind ik dus geen humor meer. Alleen een duidelijk teken dat je geen respect voor je vriendin haar gevoelens had. Ik hoop voor je toekomst dat je dat soort grappen niet meer uithaalt. En voor Sanne dat ze ooit een jongen treft, die haar wel verdient.[/quote]

Bedankt voor je reactie, maar nog even een vraag:
Nemen jullie van alle columns aan dat het compleet strookt met de waarheid, of kom ik zo geloofwaardig over? :dunno:

Zelf dacht ik dat een column iets is dat ‘luchtig’ gelezen dient te worden en niet te zwaar aan moet worden getilt. Het is voor vermaak. Dingen worden aangedikt om het leuker over te laten komen.
Op basis van een column hoeft toch niet meteen geoordeeld te worden over het prive leven van de columnist?
Ik denk dat als ik dit Sanne laat lezen ze er best om kan lachen. Zij weet heus wel dat ik echt niet zo’n compleet emotieloze drabber ben, die hier wordt geschetst.
Echt mensen kwetsen in een column doet volgens mij meer Theo van Gogh in ‘Metro’ aangezien ik iedere dag vele ingezonden brieven over zijn columns in die krant lees.

Shitonya · 6 april 2004 op 22:16

Geweldige column 😀

Als ik ooit zou vreemdgaan heb ik nu alvast een goed excuus 😛

Mosje · 8 april 2004 op 23:55

[quote]Op papier was het nog aan tussen ons, maar niet meer dan dat.[/quote]God Kerel, had jij iets op papier gezet? Nooit, nooit meer doen!!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder