Respect verdwijnt steeds meer en meer. In het begin is iedereen lief tegen je. Iedereen aanbidt je, maar niemand overschrijdt de grens. Ze vinden je knap ja, maar ze zijn galant en lief. Ze wachten op je aanbod. Maar dan worden ze ongeduldig, ze willen niet meer wachten. Je bent één keer over de schreef gegaan en ineens permitteren ze het zich allemaal. Je was samen met hem, waarom dan niet met mij?

En dan zuipen ze zich zat. En vliegen ze praktisch op je. Walgelijk! Ze maken zelfs rijmpjes over met je seks t e hebben. Ann! Je bent toch echt een geil wezen. En je vliegt uit, wordt kwaad. En ook zij worden kwaad. De volgende dag weten ze van niets, ja maar zeg eigenlijk is dat toch een compliment!

En je voelt je nog goedkoper!

Categorieën: Algemeen

4 reacties

arta · 16 april 2011 op 11:11

Jouw onderwerp is goed, het ‘recht uit het hart’ is geweldig, de schrijfstijl een stuk minder…

Luister naar jezelf, luister naar je lichaam en laat de rest van de wereld maar kletsen!

DACS1973 · 16 april 2011 op 11:42

Misschien ga je met de verkeerde mannen om? We zijn niet allemaal dronken varkens die elke gelegenheid te baat nemen om ons op onschuldige, eerbare jonge deernen te werpen.

pally · 16 april 2011 op 16:07

Dit is een verzuchting, Ann, maar dat is nog geen column. Daar moet je toch wat meer tijd en moeite voor nemen. Wellicht kun het dan ook wat meer nuanceren.(zie Dacs). 🙁

groet van Pally

DreamOn · 16 april 2011 op 19:21

Dat was de eerste alinea, neem ik aan. Waar is de rest van je column?

Echt niet goed geschreven. Slecht lopende zinnen, veel fouten, enz.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder