Mijn generatie opende de gehele trukendoos om zo onopvallend mogelijk een Seksfilm te huren.
De banden stonden opgesteld in een afgebakende afdeling, gevoelsmatig afgezet met politielint waarop stond vanaf 18 jaar en ouder samen met de beroemde voetjes. ‘Als ze me maar niet zien’.
Met een rood hoofd naar de balie, de film waar je echt voor kwam verstopt tussen twee actiefilms van een minder beschamend genre.

Een week later kon men zichzelf wel voor de kop slaan wanneer de band te laat was, na het scannen moest de boete direct worden betaald en de code zat nota bene achterop!
De dame, altijd een dame!, achter de balie moest dus de band omdraaien,
het censuurloze raamwerk van kleine foto’s werd pestend bekeken alvorens te scannen.
‘Deze is te laat, Dat is dan 5 gulden alstublieft’…

De komst van internet gaf plotseling veel privacy en heeft een nieuw proces in werking gezet.
Virtueel seksuele prikkels zijn binnen ieders handbereik, in het echte leven worden de filmpjes als meetmiddel en vergelijking gebruikt.Toontje lager zong het al: ‘Net als in de film, ik wil het’..

Men heeft nooit een aardige manier gevonden het te zeggen maar de sleur is gewoon niet te harden.
Na het lezen van 50 tinten grijs ging iedereen spontaan aan de Buttplug en de Cockring, ik leg hier altijd direct het verband met Cock Robin ‘Remember the promise you made’ maar let maar niet op mij ik heb ook de meest idiote ezelsbruggetjes nodig om iets onnozels te onthouden.
De spanning in de Nederlandse slaapkamers is gelukkig weer even om te snijden.
De gekochte passie lijkt langzaam in ieder samenzijn binnen te sijpelen.
Hoelang kun je deze vruchten uitknijpen?.

Programma’s die gaan over taboe’s hebben het erg moeilijk.
Voorheen kregen leer en rubber fetish het stempel spraakmakend.
Die tijden lijken definitief voorbij. Bij de Albert Hein moet men oppassen geen paarse dildo in het wagentje te gooien in plaats van deodorant zelfs de Gamma heeft een 18+hoekje.
Het is nog even wachten op de Ikea, naast de ballenbak een darkroom voor uit geëvalueerde ouders.
Na een stevig potje rollebollen met een vreemde genieten van de Zweedse gehaktballetjes met slappe frites en hup naar huis met een papieren lamp en een voorraad geurkaarsen.

Volwassen mannen schijten vandaag de dag, sabbelend op een speen, hun luier vol.
Hun zwellichamen zijn inmiddels volledig afhankelijk van dit rollenspel.
“Wat ben jij een stoute baby” hoor ik de meesteres al zeggen die als straf de rammelaar afpakt.
“Wheee”..

Waar het einde is weet ik niet, maar ik hou mijn hart vast.
Toch maar aandelen Viagra kopen, nu kan het het nog straks is men immuun.

Rs

Categorieën: Algemeen

Robin Simon

Drummer van beroep. De doelstelling voor mijn schrijven is ritmiek combineren met taal. Zinnen die 'lekker lopen' hebben een passend ritmisch lettergreep en klanken patroon. Tenminste dat is mijn mening...;)

12 reacties

TheVoice · 27 april 2013 op 13:22

Het eerste deel doet me uiteraard heel erg aan het tweede deel van mijn eigen onlangs geplaatste column denken maar misschien toch een mooie kans om een serieuze reactie op dit onderwerp te geven. Ik hou mijn hart NIET vast. Ik verwacht dat vanzelf verzadiging optreedt. Zo heb ik vorige week mijn Facebook account opgezegd. Heerlijk! Ik voel me gewoon bevrijd! Ik weet zeker dat veel mensen me zullen volgen de komende jaren.

Seks zal hetzelfde zijn. Al die seksuele uitbreidingen en zijsprongen die in mijn ogen vaak niets meer met seks te maken hebben zijn gewoon een hype. Een keertje is men het spuugzat en wil men weer gewoon met zijn tweetjes genieten van elkaars lichaam met hooguit een lekker muziekje en wat kaarsen erbij 🙂 Je zult het zien en beleven!

Yfs · 27 april 2013 op 13:52

Om nog maar te zwijgen van de run op ‘luxaflex’ met de komst van de webcam! Vlot, scherp en boeiend geschreven! Met roze oortjes gelezen! 😉 Welkom op CX!

Nachtzuster · 27 april 2013 op 18:00

Eens met mijn voorgangers, behalve het opzeggen van Facebook ;-). Het deed mij ook denken aan de column van “TheVoice”, maar seks sells, niet dan?
Welkom hier!

Sagita · 28 april 2013 op 00:21

En waar slaan die rode oortjes op?
groet Sa!

Libelle · 29 april 2013 op 12:41

Verrek, ik dacht al, wat zit er toch weinig deodorant in die stick. Ik hunker liever dan mijn piemel in de moderne sexbeleving te storten!

Mien · 29 april 2013 op 23:38

Niet mauwen.
Gewoon spuiten en slikken (kijken)!!!
Da’s pas spannend en van alle tijden.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder