Hier zit ik weer.
Om mij heen hoor ik constant mensen praten, af en toe gaat er ergens een telefoon af, toetsenborden rammelen, en die van mij gaat op dit moment nog het snelste. Wat een drukte! En toch….
wanneer ik in gedachten dit bericht typ lijken de geluiden te verstommen en op te gaan in de achtergrond. Stilte in mijn hoofd.
Stilte. Het is als een diepe zucht waarbij ik alle spanning voel wegglijden zodra de woorden uit mijn vingers het beeld op stromen. Alsof de gedachten die zich opstapelden eindelijk een manier vinden om zich te bevrijden. Schrijven is een bevrijding van mijn gedachten. Een bevrijding van de spanningen die me gevangenzetten.
Stress vanwege werk, liefde, geld en leven.

Stress is de grootste boosdoener van de tegenwoordige tijd, evenals depressie.
Stilte en rust gaan samen met praten en schrijven. Maar geen van de 4 remedies voor een aangenaam leven (werk, liefde, geld, leven) lijken nog te passen in de wereld buiten mijn droomwereld. Geen wonder dat mensen via stress in depressie vallen….

Ik ben blij met mijn toetsenbord en mijn gedachten. Blij dat ik weet hoe deze te bevrijden. Blij dat ik van schrijven houd en een rijke fantasie heb. Blij met mijn dagboek, [url=http://lunadea.web-log.nl]mijn website[/url], papier en pen. Allemaal manieren om de rust in mezelf te vinden.

Nu nog rust vinden in het leven zelf

Liefs, Lunadea

Categorieën: Algemeen

9 reacties

Mosje · 30 juni 2006 op 12:45

[quote]Schrijven is een bevrijding van mijn gedachten.[/quote]Helemaal mee eens.
Mooi debuutje hier.
Ik zou overigens hier op deze site je stukjes niet ondertekenen met “Liefs, Lunadea”, dat kan wel op een weblog, maar als je publiceert op een columnsite, dan degradeert zo’n ondertekening de column tot een briefje of berichtje.

KawaSutra · 30 juni 2006 op 12:46

Ik ben ook blij dat je je toetsenbord gevonden hebt.
Mooi beschreven. Welkom op CX.

(Ik dacht dat het daar op je werk een dooie boel zou zijn 😕 😀 )

Mup · 30 juni 2006 op 14:51

Vooral blijven schrijven! Ben het eens met de hond:-) over je afsluiting, welkom!

Groet Mup.

Ma3anne · 30 juni 2006 op 15:54

Je zou er moe van worden, van zoveel rust. 😉

Mooie binnenkomer. Benieuwd naar wat er nog meer uit je vingers het scherm op stroomt.

KingArthur · 30 juni 2006 op 16:24

Waar woord. Heb enkel wat problemen met de volgorde van je opsomming tussen de haken in je derde alinea.

Maar ga lekker door met schrijven.

Kees Schilder · 30 juni 2006 op 20:03

Leuk dat je hier ook schrijft.

sally · 30 juni 2006 op 20:11

[quote]Nu nog rust vinden in het leven zelf[/quote]

In je werk ( uitvaartzorg) kun je, als het goed is, héél veel “rust” vinden. 😀

Groet Sally

WritersBlocq · 30 juni 2006 op 21:49

[quote]In je werk ( uitvaartzorg) kun je, als het goed is, héél veel “rust” vinden.[/quote]:laugh:
Is dat niet juist dooie boel?
Harstikke goed stukje, ik hoop dat je nog veel rust gaan vinden middels het schrijven.

Dees · 1 juli 2006 op 17:43

Leuke reclame voor je log… En lekker rustig zo. Liefs terug 😉

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder