Ooit een basebal cap gekocht met dit opschrift, maar er nooit een gewoonte van gemaakt.
Nu heeft het landelijk wonen, zo zijn voordelen maar ook zijn specifieke nadelen.
Een van die nadelen zijn de vliegen, ze komen op elke scheet af en willen dan zeker in huis flink irriteren.
Door de heerlijke warme zomer, en de extra hoeveelheid vliegen is mijn techniek om deze kleine ettertjes te vinden en te vernietigen naar ongekende hoogte gestegen.
Een vlieg die het domein van Godspeed betreedt krijgt meteen de maximale straf, de doodstraf dmv van verminking of electro shock. Ieder jaar schaf ik enkele handige meppers aan in diverse kleuren zodat ze ook in het interieur passen. Ook heb ik de beschikking over een electro mepper, deze is uitermate geschikt voor de vliegen die blijven vliegen en niet plaatsnemen op een meubelstuk, muur of plafond.

De techniek is tamelijk eenvoudig maar behoefd wel enge oefening.
Indien men een vlieg waarneemt volg hem met je ogen en ga hem achterna op een kleine afstand. Indien hij op een stoel of meubelstuk gaat zitten probeer hem dan van achter te benaderen en met een welgemikte mep is hij in de vliegenhemel. Eventuele bloedspetters en of lichaamsdelen kun je met een doekje makkelijk schoonmaken.
Vliegen die niet gaan zitten zul je met de electro mepper in de lucht moeten raken en hier is weer enige oefening noodzakelijk. Indien men maar weinig last heeft van vliegen zal men deze techniek niet onder je knieën krijgen.

De gevaarlijke categorie is de vliegen die op de muur of het plafond gaan zitten. Bij een directe aanval zal je erg veel bloed en lichaamsdelen op de muur achterlaten. De gedoseerde directe aanval is ook mogelijk, maar er blijft vaak toch noch wat vliegenrestjes op de muur of plafond achter. De hier aanbevolen techniek is om niet direct op de vlieg te slaan maar om er langs te slaan, als of je bent aan het tennissen, en de vlieg in de vlucht raken en daarmee naar de eeuwige vliegenvelden te sturen.
[img]http://www.pbrc.hawaii.edu/bemf/microangela/fly.gif[/img]
Nu heb ik deze week Martin Verkerk zien tennissen en ben onder de indruk geraakt over de snelheid waarmee hij een bal over het net slaat. Ik heb zijn techniek bestudeerd en heb mijn eigen techniek daar ook op aangepast.

Nu waren er vanmorgen 4 vliegen in mijn domein binnen gedrongen, en ik ben meteen in de aanval gegaan. De vliegen gingen vandaag voornamelijk op het plafond zitten ik sloeg met de vliegenmepper alsof ik een ace sloeg. Ik dacht elke keer dat ik ze miste, aangezien ik iets harder sloeg dan normaal. Maar na enkele minuten waren er geen vliegen meer te zien.
Toen kwam mijn wederhelft aanlopen en vroeg wat ik in godsnaam (let op de woordspeling) was aan het doen. Ik zeg nog onschuldig dat ik bezig was enkele vliegen te vangen maar het niet goed lukte. Nou zegt ze, ik zie geen vlieg meer, maar volgens mij heeft zich hier wel een hert tegen de muur dood gerend. Wat blief??

Ik kijk naar de muur en de deur en een airbrush schilderij van mijn oudste dochter (15 jaar geleden door viking gemaakt) en zie tot mijn verbazing dat ik de vliegen allemaal had geraakt, maar dat ik ze door de kracht en snelheid in meerder delen uit elkaar waren gespat.
Er zal wel een verklaring voor zijn maar de bloedspetters zaten hoog op de muur en de vliegendelen hingen op ca. 1,5 meter hoogte. Mijn wederhelft heeft meteen de keukenladder gepakt en heeft de troep maar meteen verwijderd, jullie kunnen ook niets alleen gaf ze als commentaar. En geef ze dan maar eens ongelijk.

BBbbzzzzzzzz Bbbbzzzzzzz

Godspeed
:pint:

Hier enkele delen die mijn wederhelft heeft opgeruimd.
[img]http://flybase.bio.indiana.edu/images/bodyparts/fly-parts.gif[/img]

Categorieën: Actualiteiten

4 reacties

Martijn · 6 september 2003 op 08:32

Ik mis nog een ‘voor’ en ‘na’ afbeelding.
De vlieg voor de elektroshock en het bewijs achter af.

Ik heb ooit mogen meemaken hoe varkens met een stroomstekker de vrachtwagen worden uitgeloodst om vervolgens geëlektrocuteerd te worden.
Het heeft toch een tijdje geduurd voordat het lapje vlees weer enige smaak had in mijn mond.

Groet Martijn 😀

viking · 8 september 2003 op 09:39

Godspeed,

Voor de zoveelste keer: dat portret is geschildert, niet geairbrushed!

En waarom maak je in hemelsnaam bloedspatten en lichaamsdelen schoon?
[quote]Eventuele bloedspetters en of lichaamsdelen kun je met een doekje makkelijk schoonmaken.[/quote]

Martijn, ik begrijp best dat je eetlust enige tijd wat minder was na het zien en horen van stervende varkens maar wat doe je met vliegen? Eet je die echt?

Martijn · 8 september 2003 op 09:47

Beste Wiki,

Mwa, [i]fly on grill[/i] hoort die thuis in de categorie gefrituurde sprinkhanen?
Alhoewel een strontvlieg dan weer extra vult.
Mocht ze geïntroduceerd worden bij Mc Drek, dan wordt de keuze tussen Mc Nothing en een versgegrilde strontvlieg toch moeilijk.

Mmmzzz…Je brengt mij op ideeën Viking. 😛

Groet Martijn 😀

MBB · 8 september 2003 op 16:20

Prachtig verhaal.
Ik heb zelf dat ‘er langs meppen’ uitgeprobeert, maaar dat werkte niet echt, ik raak ze te vroeg en dan laten e een lange streep na. Alhoewel het ook inkt kan zaijn van de krant die ik gebruik om the meppen.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder