Gisteren op 19 februari kreeg ik een column te lezen over mij. Mijn vriend Tim heeft er één over mij geschreven omdat hij zo ontzettend veel van me houdt.

Inmiddels zijn we al weer een aantal weken verder en half maart ga ik starten met de behandeling bij emergis. Dit wordt een behandeling van emdr. De reeks is 10 weken achter elkaar. En daarna gaan we kijken of het voldoende is om dan 1 keer in de 2 weken te doen.

Dit gaat een zware tijd worden. Zeker omdat ook een rechtzaak komt tegen de woningbouw. Mijn vriend mijn soulmate leeft al 5 jaar lang naast een Junk. En het wordt ieder jaar erger. Nu houdt de woningbouw zich niet aan de afspraken. Ook heb ik het huurhuis opgezegd en heel fijn omdat ze samen zijn gegaan met goes is dit dus fout gelopen en is de woning niet opgezegd maar ik heb gelukkig bewijs dat ik het wel heb gedaan.

Mijn vriend en ik wonen nu officieel samen. En ik kan me geen betere relatie voorstellen dan dat wij hebben. We vullen elkaar aan. Als ik snachts in paniek raak dan neemt hij me in zijn armen en zegt dat het goed is. Daar wordt ik altijd rustig van.

Hij geeft me het gevoel alsof ik echt zijn prinses ben of zoals hij het noemt First Lady. Nog steeds ben ik bang dat hij me verlaat, dit komt omdat mijn ex man me geestelijk misbruikt heeft.

Gelukkig doet Tim alles om me te beschermen. Ik ben echt helemaal dol op hem en hou met heel mijn hart van Tim. Ik zal hem dan ook nooit meer loslaten.

Ons huisje wordt nu steeds meer van ons en ik moet zeggen. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik me thuis en veilig voel. Bij mijn ex man heb ik dat nooit echt gehad.

Mijn ouders zijn dan ook heel boos op hem. Hij liegt zowel tegen mij als tegen me ouders. Gelukkig ondanks hoe het gegaan is. Zijn mijn ouders wel blij met Tim ze vinden hem inderdaad een heel stuk beter voor me dan mijn ex man.

Zelfs mijn lieve oma ziet dat ik nu echt echt gelukkig ben. En dat hij me ook echt gelukkig maakt en me steunt door dik en dun.

Als je zo een liefde hebt gevonden die je aan het lachen maakt wanneer je huilt. Die je helpt opstaan als je gevallen bent. Die voor je zorgt als je ziek bent. Die voor je op komt wanneer iemand iets zegt wat niet kan of niet waar is. Wanneer hij zo gelukkig met je is dat hij elke dag met je wilt pronken en wilt zeggen dit is mijn meid. Wel dames ik zeg het jullie laat die man dan nooit meer gaan want dat zijn de blijvers.

Categorieën: Overig

Schrijversmeisje

Een 23 jarige vrouw geboren op twee kerstdag in 1996. Ik ben een emotioneel persoon en leef enorm met mensen mee. Soms wel eens te veel, maar ik ben nog jong, en je bent nooit te oud om te leren. ik hoop hier mooie columns op te zetten over mijn eigen leven maar ook over ander onderwerpen.

2 reacties

van Gellekom · 22 februari 2020 op 10:16

Ik snap wel wat je bedoelt. Zelf heb ik geleerd mijn “geluk” nooit af te laten hangen van iemand anders. Omdat mijn ervaring is dat , vroeg of laat, het ego machtspelletje weer op gang komt. Niet altijd of bij iedereen hoor maar ik zie het vaak gebeuren. Fascinerend.

Tim uut Kwedamme · 31 maart 2020 op 12:55

Ik ben blij dat ik je sloulmate mag zijn

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder