Daar klinkt Mozart weer door de kamer. Dit is nu al de vijfde keer vandaag. Tijd voor een nieuwe ringtone of een nieuw mobiel nummer? Ik weet namelijk wie het is. Dat heb je met zo’n spetterend nummer herkenning geval. Steeds weer dezelfde idioot die blijft bellen, net zolang totdat ik mijn mobiel een gratis vliegles zonder parachute geef. Het begon ooit eens op het station. Ik had het aan kunnen zien komen, omdat hij steeds zei dat ik mooie, lieve ogen had. Maar in zijn ogen stond “neuken?” en in mijn ogen stond “Hou je hersenloze kop dicht.” Hij bleef me maar diep aanstaren, alsof hij z’n condooms zocht in m’n ogen. Eindelijk kwam de trein. Ik gaf hem beleefd 3 burgelijke Nederlandse zoenen op z’n wang en vloog de trein in.
Dat had ik beter niet kunnen doen, want zoals een standaard jongeman behoort te doen, dacht hij meteen door en haalde zich meteen allerlei vunzige dingen in zijn hoofd.

“Zin om wat bij me te drinken?” Ik verveelde me dood en was me nog niet bewust van het feit dat hij me probeerde te verleiden. Dus daar zaten we dan op de bank naar een film te kijken. Meteen voelde ik weer die ogen prikken in mijn achterwerk. Hij kroop steeds dichter naar me toe totdat de laatste paar millimeter bank ook waren verdwenen. Maar ja, wat maakt het uit, dacht ik. Het is immers een gewone vriend van me. Als het een vriendin was geweest, had ik het ook niet erg gevonden.
Maar daarna kwamen weer die bekende opmerkingen, dat kietelen, dat porren in me zij, die arm om me heen en dat strijken door m’n haar. Nou ja, dat kan ook, niks bijzonders toch? Het is toch niet verboden als vrienden aan elkaar zitten? Dat noem je toch nog geen seksuele intimidatie of verkrachting? Zolang het maar niet uit de hand loopt.

Volgens mij ging het mis toen we op zijn kamer zaten en we een wedstrijdje gingen tongworstelen. Ik won zoals gewoonlijk, omdat niemand tegen mijn soepele, magische tong op kan, maar hoewel ik wel blij was met m’n overwinning, bekroop mij toch een angstig voorgevoel. Dat gevoel werd sterker toen ik zijn slangachtige hand zag kronkelen tussen m’n benen. “Mike, kom je beneden? Het eten is klaar!” Zijn moeder en zijn reddende engel, want als we op dat moment niet naar beneden waren gegaan, kon zijn moeder hem even later de trap afdragen door die twee gebroken benen.

Nu smst hij weer of ik langs wil komen en zegt dat zijn ouders de hele dag weg zijn en we dus het huis voor ons alleen hebben. Het huis voor ons alleen? Wat is hij wel niet van plan? Me in elke hoek van elke kamer neuken?
Het is me nog steeds een raadsel. Ik ben zo lelijk als de nacht, heb een karakter als een bitch, ben zo droog als een kameel in de woestijn, ik krijg nooit een lief woord over mijn lippen en heb net zoveel humor als een ongestelde, breezer zuipende, blonde make up doos.

Daar kan het dus niet aan liggen. Maar wat maakt mij dan zo onweerstaanbaar voor die geile zaadproducerende robots? Tja, misschien speelt Ajax wel tegen PSV in mijn ogen, is mijn reet de afstandsbediening, zijn m’n borsten de borrelnootjes en smaakt m’n kut naar bier.
Voortaan ga ik maar met m’n ogen dicht over straat lopen. Zolang er geen voetbalwedstrijd in m’n ogen is te zien, hebben ze de rest van m’n lichaam ook niet meer nodig En als ik per ongeluk toch m’n ogen open doe en een mannelijk schepsel me aanstaart met een ganz geile blik zijn ogen die schreeuwt: “neuken?”, dan stuur ik hem door naar de wallen, daar speelt het Nederlands elftal.

Categorieën: Liefde

11 reacties

thcisok · 23 juli 2004 op 14:41

positief zelfbeeld trouwens, leuk column
ik begrijp alleen niet dat je, je nummer geeft aan iemand waar je, je twijfels over hebt.
en je kan ook zeggen dat je lesbies bent toch??

thc 😛

Ma3anne · 23 juli 2004 op 16:17

Het is weer een typische Shito-column en weer sterker dan de vorige. Heb me rot gelachen! 😀

pleuro · 23 juli 2004 op 16:42

Snap een paar dingen niet uit deze column, maar het allergrootste struikelblok is wel… “Wie gaat er zitten tongworstelen, amandelhockeyen of what ever met een knaap waar je niks mee wilt?”

rrobin · 23 juli 2004 op 17:56

[quote]heb net zoveel humor als een ongestelde, breezer zuipende, blonde make up doos[/quote]
Daar is in de column niks van te merken 😮

@Pleur;
Soms “vergis” je je wel eens.. misschien was Mike een slechte verliezer?

Mosje · 23 juli 2004 op 18:00

[quote]Ik ben zo lelijk als de nacht, heb een karakter als een bitch, ben zo droog als een kameel in de woestijn, ik krijg nooit een lief woord over mijn lippen en heb net zoveel humor als een ongestelde, breezer zuipende, blonde make up doos.[/quote]Het leven begint met een goede dosis zelfkennis.
:laugh:

Dees · 23 juli 2004 op 18:10

Weer een lekkere, genadeloos doorracende rollercoaster van ’the lady of shite’. Je wordt steeds beter m’lady…

Deez

Mup · 23 juli 2004 op 20:43

Er zijn slechtere manieren om aan het weekend te beginnen, dan met deze column 😀

Groet Mup.

gast · 23 juli 2004 op 21:58

Hele leuke column! Pittig geschreven en een goeie dosis humor erin.

pepe · 24 juli 2004 op 07:44

Ik zit me hier een bult te lachen, absoluut leuk om het weekend mee te beginnen.

[quote]Voortaan ga ik maar met m’n ogen dicht over straat lopen.[/quote]
Dat kan ik je afraden… ik tik dat nu uit eigen ervaring. NIET DOEN!!

Louise · 24 juli 2004 op 09:27

Je hebt jezelf absoluut overtroffen met deze column! Hij loopt als een treintje en hij gaat erin als koek 😛

Shitonya · 24 juli 2004 op 10:00

Hartelijk dank voor alle complimenten 🙂
En had m’n nummer gegeven, omdat ik toen nog geen twijfels had over hem (op dat moment was er nog niks aan de hand..)
En dat tongworstelen…tja, iedereen maakt wel eens een “foutje” in z’n leven. En hoeveel mensen (jongeren) zie je wel niet in discotheek/cafe/waar dan ook zoenen, terwijl ze niks met elkaar hebben en ook niet willen?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder