Ik ben een vrouw van 56 jaar, moeder van drie volwassen kinderen, en zoek een man die een LAW wandeling niet uit de weg gaat en geen moeite heeft met stront aan zijn schoenen. Je moet wel van vlaflip houden, want ik woon in Limburg. Vla heet gewoon “vlaai” hier. Verder over mij: ik ben voorzitter van de “VVDVVBVE. “

Moeilijke naam maar het gaat over mijn passie: “de egel.” En die zijn echt in gevaar.

Ik kan je nog veel meer vertellen, maar vraag maar wat je wil weten en hoop op een bericht van jouw kant.

Categorieën: Algemeen

Suus

Huis, tuin en keuken typiste. Meer een blogster dan columniste, schrijf graag over dagelijkse sores in Jip en Janneke taal. Regelmatig met een kat op mijn toetsenbord die hfgrts;s;saa;llal;kk sas typt.

7 reacties

Nummer 22 · 18 oktober 2018 op 16:29

Toevallig, heb ik net een egel winterverblijf in mijn tuin gemaakt zoals elk jaar. Ze schuifelen en bewonen tijdelijk het verblijf. 1 voordeel geen herrie van AIRBNB trolleys. Een man die van stront onder schoen niet bang is en die van LAW houdt en van VlaFlip. Dat laatste is nu jammer want ik hou niet van VlaFlip. Verder voldoe ik aan jouw wens. Limbo, Limburg is mooi om te gaan wonen. Leeftijd: iets ouder. Jammer van die VlaFlip. Ben voorzitter van MDNOZZNERVVFL. weet nu niet meer wat deze afkoring betekent, maar veurzitter dat is leuk.

  van Gellekom · 19 oktober 2018 op 11:22

  Mijn vriend Wiebe las ooit een advertentie:Gezocht:Man, vrolijk.Geen rugzak. Maakte hij een afspraak.Ging erheen met een plastic tas van Albert Heijn en een feestneus op zijn linkeroor.Kon toen nog in die tijd.

   Suus · 19 oktober 2018 op 23:05

   Tegenwoordig kun je je niet meer op straat vertonen met een feestneus op je linker oor, jammer. Het is allemaal Jumbo en rechtsdragend.

    van Gellekom · 21 oktober 2018 op 11:35

    Daar heb je een punt, maar ter verdediging van Wiebe: het gebeurde in zijn minder chaotische periode. Toen droeg hij ineens krijtstreeppakken.Zag je hem een muur stukadoren in zo’n pak.Nu doet iedereen dat.

  Suus · 19 oktober 2018 op 23:03

  Bedankt voor je reactie Nummer 22. Ik heb net even je profiel bekeken en zag wel enkele overeenkomsten, zoals veurzitter, ( spellingscontrole geeft geurzitter aan 🙂 ) maar als je niet van Vlaflip houdt dan scheiden hierbij onze wegen. Veel succes verder.

   Nummer 22 · 20 oktober 2018 op 10:06

   Er valt over te vlaflipperen. Scheiden hier onze LAWegen? Da’s nou jammer. Ik had graag met jou willen vlaflipperen, maar dit terzijde.

    Suus · 20 oktober 2018 op 19:25

    Beste nummer 22, Vlavlip was wellicht wat kort door de bocht, maar vergeef me mijn kortzichtigheid, ik was niet in goede doen. De vergadering van de VVDVVBV verliep niet helemaal goed, waardoor ik wellicht wat stekelig was. Ondanks het feit dat ik hier ruim 100 egels in mijn appartement opvang, ben ik afgezet als veurzitter.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder