Hoe zou het leven eruit zien zonder film? Dat zat ik mij eens af te vragen. Hiermee bedoel ik geen, tv, camera’s en dus ook alles wat met beeld te maken heeft. Hoe zou de wereld er dan uitzien zonder beeld? Misschien was er minder oorlog geweest. Dus automatisch minder haat naar andere landen en mensen toe. Waren enkele rampen zoals 9/11 nooit gebeurd. Het is in dat soort gevallen handig als er geen beeld zou bestaan, dus ook minder leed van mensen in je netvlies. Toch smullen mensen ook weer van iemand anders leed, anders bestond er ook geen Breaking news.

Het leven zonder de echte movies, lijkt mij zo kut. Een van mijn hobby’s is film kijken en werk als bijbaan ook nog is in die branche. Misschien zat ik nu dan nu borden af te wassen in een restaurant. Niet dat het minderwaardig is maar mijn leven zo dan nu totaal anders zijn. Ieders leven allicht zou ander zijn

Nu gaan we naar de bios, kijken onze vakanties terug op vastgelegde beelden. Een leven zonder beeld kan ik mij niet voorstellen.

Misschien klinkt dit alles een beetje lullig naar blinde mensen toe. Het lijkt nu net voor hen of ik zo verwend over kom. Blinde mensen zien namelijk niks maar misschien hebben zij wel een mooiere fantasie. Het is daarom ook iets om bij stil te staan. Dat wij kunnen lezen en schrijven en beeld kunnen kijken, is toch ongekend. Ooit heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om blind te zijn. Dit was in een blinde museum. Het is echt een ramp, leven zonder beeld.

Categorieën: Algemeen

2 reacties

Ronaldjecas · 22 mei 2007 op 02:26

Mooi geschreven hoor!

klapdoos · 22 mei 2007 op 13:51

Leuk verhaal, toch nog een reactie, lief hé.
groet van leny 😆 😆 :wave: :wave: :wave:

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder