De lang verwachte Great Reset aangekondigd door Anti-vaxxers, vaccin met daarin een chip, de complotdenkers. de angsthazen en andere malloten is naderbij. Halleluja, prevelen de godvrezende onder ons. Vloeken is aangeleerd predikt de herder vanaf de kansel naar zijn of haar volgelingen. Zwijgend in de banken, turend in hun opengeslagen bijbel, waarvan ik vermoed dat daarin- in een uitgesneden mobiele telefoon vorm- gewoon naar andere zaken wordt gekeken.

Vele vingers ‘swjpen’ naar rechts of links. Als niet belijdend lid van De Tablet Kerk sjouw ik al jaren mezelf geen rugklachten. Soms vloek (netjes hoor, zoiets als ‘potverdriedubbeltjes’, maar soms een andere wat meer luidruchtige vloek) en zeg direct erachteraan “bidden is ook aangeleerd”, maar dat terzijde.

Deze Great Green Reset vindt plaats in De Efteling, jawel! Uit betrouwbare bron (Holle Bolle Gijs en Roodkapje) werd mij het ontwerp per e-mail toegestuurd met de waarschuwing niets maar dan ook niets in de openbaarheid te brengen.

Helaas, ik bepaal dat zelf. Kortom, de nieuwe attracties worden gebaseerd op het beleven in een natuurlijke omgeving en naast Dromenland komt er Wappieland waar liefhebbers het aangeleerde Wappie en Antivax denken en propageren terug kunnen laten zetten naar de fabrieksinstellingen waarmee hun geboorte een feit werd.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

1 reactie

van Gellekom · 9 juni 2021 op 13:03

Die resetknop vind ik wel wat. Meteen invoeren

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder