The After The Covid-19 Disease raast door ons land en daarbuiten.

Het Ministerie HNN i.s.m. met het RIVHNN spreken vanavond, in een extra live televisie uitzending met gebaren tolk!,op NPO1. De minister van Het Nieuwe Normaal verteld over de genomen maatregelen die vanaf morgen van toepassing zullen worden. Prof. dr. mr.ir. R. Eetpijn legt op zijn onnavolgbare microscopische wijze hoe  het thuiswerk decubitius zich zo snel heeft kunnen ontwikkelen.

De fabrikanten van drogisterij producten als; babydoekjes, vaseline, aambeien zalf, anus reniging vloeistoffen luiden de noodklok. “Onze voorraden raken snel op en wij adviseren de consument zich rustig te houden, thuis te bijven zitten (..) en niet te gaan hamsteren”

Wij van het Absurdistisch Magazine weten meer en klappen nu uit de school. Bronnen op het ministerie van HNN vertelden het volgende:
1. De regering stelt bips en anus zalf gratis ter beschikking aan thuis werkers met minimaal een werkduur van 4 zitdagen en 36 zituren per week. Levering vindt plaats door de locale proctologen die na controle ter plekken een “ja” of  een “nee’ geven. Dus ja, rauwe billen en een droge anus of niets van dit en dus een fake thuiswerker. Als tijdelijk aangestelde buitengewoon opsporingsambtenaar mogen de proctologen de minimale boetes van 750 euro’s gaan innen of beslag leggen op de gehele inboedel, inclusief alle draagbare PC apparatuur.

2. De werkgevers kunnen hun werknemers aanmelden op de website: www.wedoenhetnietalleen.nl In het menu kiest de werkgever: We smeren het samen niet alleen
3. Er wordt per positief geteste werknemer 1 schapenvacht en 20kg Anti doorligplek uierzalf verstrekt + een raamposter van 1 x 1 meter.
4. De poster dient verplicht op de werkplek thuis zichtbaar te worden geplakt achter een ruit aan de straatzijde. Mocht deze niet aanwezig zijn dan dient de thuiswerkplek decubitus werker een “Verzoek  Tot Vrijstelling” in te dienen bij de controleur in zij  of haar woonplaats
5. De tekst: IK SMEER ZELF. GEEN FOTO’S MAKEN! MINISTERIE voor HNN

Vanavond 19.00 uur op alle NL tv zenders.
Advies: Hup uit uw kantoor- keuken en andere soorten stoelen.Kom met uw luie reet eruit!

Deze tekst kwam tot stand met Billenkapot..Zalf uit onze pot!

Categorieën: Actualiteiten

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 14 mei 2020 op 10:48

Wij van WC-Eend adviseren 433 thelepeltjes zoutzuur in een kopje azijn op een nuchtere maag.

    Nummer 22 · 14 mei 2020 op 13:05

    Mooie aanvulling op het ars sortiment thuiswerk doorlig plekken. Vooral de nuchtere maag stemt mij tevreden want op een volle maag 433 theelepeltjes zoutzuur in een kopje aanzijn nuttigen. Neuh, de theelepeltjes gaan roesten en dat willen we toch niet zeg maar

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder