Wat een dramatiek over BJ de premier van de UK nu op de IC.

Ach, hij was toch een van de vele leiders die Covid-19 laconiek afdeed als ‘valt wel mee’ en dr pubs open liet blijven.Ironisch is het nu dat BJ zelf op de IC maar dat dit een groot drama is?

Niet overdrijven media!WNL voorop!

Duizenden anderen die niet op een IC terecht kwamen,lijken op straat(Mexico),in body bags en koelwagens,enzovoort enzovoort

En dan toetert TB (FvD) over het terughalen van de KLM als nationale vliegtuig maatschappij. Lekker belangrijk nu heer T.B. Opportunist!

Covid-19 App? Gaan we de straat op om te vangen. Herrinnert u zich Pokemon nog?

Wakker blijven!

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder