Journaal 9 november: voedselsupplementen totaal overbodig. Alleen vitamine D tabletten zouden goed zijn, mits aangetoond door onderzoek van een arts.
(Noot van Gellekom: dat miljoenen mensen er baat bij hebben mag de pret niet drukken)
Begin september: Ook journaal: Mogelijk verbod op homeopatische middelen.( Noot:van Gellekom: Maar natuurlijk; de farmaceutische industrie ziet miljarden aan de begerige neus voorbij gaan.)

In juli: Het genderneutrale circus slaat haar tenten op bij de NS. Voortaan bestaan er geen Dames en Heren meer, maar alleen “beste reizigers”
Vorig jaar: de zwarte Pieten oorlog in volle gang en vrolijk kerstfeest is vrolijke feestdagen.
De Hema doet de paasdagen in de ban en adverteert met “Hema:vrolijk voorjaar”

Afgelopen weken : een tsunami aan Me too geweld dendert door de wereld. Ineens is ieder zichzelf respecterend lid van de mensheid wel eens aangerand door een of andere filmregisseur, mislukte presentator of een in Netflix optredende randdebiel.
Carrières worden, als ware het slechts vlekken in een zes weken niet schoongemaakte plee in een verzorgingshuis, weg gepoetst.
Let wel; zonder dat er ooit een rechter aan te pas kwam! Tientallen huilende slachtoffers, inclusief slachtoffers van dertig jaar geleden, haasten zich om “kont” te doen van hun “vermeende” verkrachting. Let wel: zonder enige vorm van proces.
Laat dus dat “vermeende” maar zitten.
Onbekende slachtoffers van seksueel over de grens gaande “Onbekende Nederlanders” maken geen schijn van kans. Niemand die hen hoort. Alle ogen zijn namelijk gericht op Bekende en niet te vermijden TV koppen.
Het enige voordeel van deze Me too actie is dat we eindelijk massaal verlost worden van die incestueuze, camerageile tv hordes, maar dat terzijde.

Vind ik daar wat van? Zeker, tegenwoordig moet je overal wat van vinden. Komt ie: Als het allemaal waar is wat de Me too slachtoffers is overkomen, dan vind ik dat schokkend! Erg! Tragisch! Verschrikkelijk! Maar niet eerder dan dat, zoals gebruikelijk in een democratische maatschappij, een rechter daar een uitspraak over heeft gedaan.
Tot die tijd blijf ik mij ergeren aan de hijgerige hitsigheid van hypes en suïcidale media zoals Twitter en Facebook enz.

Vind ik hier nog meer van? Zeker! Moeten wij niet eens ernstig gaan onderzoeken of Rusland hier allemaal niet achter zit? Dat zou namelijk zomaar kunnen.
Daarom pleit ik, mede omdat het hoog tijd wordt voor een nieuwe verhitte discussie, voor een nieuwe hype onder de naam #U2 en de vijfduizendste aanmelder maakt kans op Het nieuwe album: Songs of Experience

Categorieën: #Ookik

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

12 reacties

Mien · 13 november 2017 op 14:24

Zolang er geen ophokhok bestaat voor klokkeluiders waag ik mij hier niet aan. Ik trap daar niet in van Gel. Ammenooitnie. Je hebt vast en zeker een geheim bankkluisje ergens in Abboedabbie. Stouterd. ?

Esther Suzanna · 13 november 2017 op 16:56

IK denk het wel. (Rusland…)
Ik dacht trouwens ook al aan #youtoo: Het gevoel hebben dat we nog steeds niet veel beter af zijn dan in de Middeleeuwen waar de grootgrondbezitters (lees: grootmachten) het nog steeds voor het zeggen hebben en mensen (lees: boeren) HET (lees HET in de middeleeuwen: het toe-eigenen van vee, graan, en ander goed, hetgeen de boer maar moest accepteren anders raakte hij zijn land, huis en bestaansrecht kwijt. Lees HET in het NU: het ten onrechte innen van gelden, mogelijk gemaakt door instanties ‘gemaakte’ fouten) maar klakkeloos moeten accepteren, omdat de Rechtspraak een farce is. (In de middeleeuwen niet aanwezig, maar nu dus nog niet…)

#U2 is leuker. 🙂

Nummer 22 · 13 november 2017 op 18:24

Nee! Noord Korea met hun kleuterleider Mie Too, die heeft Poeh Tin Tin ook gelezen. Nu verslaafd aan de Privé en stroopwafels. Stroopwafels? Ja met stroop vang je strontvliegen, daar kom t zelfs Mie Too nooit vanaf, alhoewel met een beetje gif en wat bloeddorstige teckels wellicht. Teckels worden opgediend aan het eigen volk.
Mie Too & Mie Bah….ook voor afhaal verhalen. Sambal vlieg?

  van Gellekom · 13 november 2017 op 22:34

  Je kunt er je vinger niet op leggen ?

   Nummer 22 · 14 november 2017 op 14:06

   Waarde van Gellekom,

   U hebt gelijk, er waren in donkere tijden van de mensheid, complete gestrekte handen met 5 vingers (sommige met minder of helemaal niet) waar geen vingers op gelegd moeten of kunnen worden. Das war einmal aber die zeit is zuruck, what the fuck who is knocking on the doors again: wer da? Mie Too from the North Korean Restaurant, you ordered by me too.

   MeToo moet gewijzigd worden in # Me Bastard

   Waarvan akte en geheel terzijde Waarde Van Gellekom!

Karen.2.0 · 13 november 2017 op 21:31

Ik ga ook uit van een complottheorie, Van G. Wat moet je anders? Putin heeft vast de nodige Input gegeven 😉

van Gellekom · 14 november 2017 op 18:12

Laatste nieuws ;journaal bevestigd inmenging Rusland

  Nummer 22 · 14 november 2017 op 19:58

  Aha. Da dus geen Njet.

  De leider der Russen
  Luistert graag af de gesprekken tussen Donald en zijn eega op de geimporteerde kussen
  Da, da kamaradski njet presidente amerikanski Clinton. Njet!
  Ach, Wodka, Gas and De Krim
  Alles is voor Poetie
  Njet kan nie
  Kom er maar in Poetin, over
  Da, Donalski kameranski me too
  You too? U2 Poeti thats njet my piece of the atom bomb cake.
  Cake? Donalski
  Space cake Poetie, lets smoke pot an conquor the world.
  Shall we phoninski Atatürk? Njet this man is dead as een pier.
  Erdorganski is our mustache Adolf man, da?
  Da, Donalski..Da.
  How’ s th your wife Wodka, Poetie?
  Da and with you twitter, facebook, instagram Donalski?
  Da, good@
  I know Donalski, you crazy friend da?
  Yes da, njet dan?
  Retteketet Donaldski retteteketet..
  Kaboem kaboen Kim il, now?
  Da ..oh wrong button Poetie
  Poetie… poetie……
  Honey Poetie is not replying anymore

  Honey? Donald. Da I am horny…
  Njet. Njet dkmme ganski. Njet njet
  # trump my wife is crazy like poetie. Da!
  # wife of trump who is donald? Duckie?
  #trump I am Dick Penis, arshole but presudent of tje joe es eee
  # madame tussaud. Your face could not be copied mr.president
  # trump you are fired mrs tussaud!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder