De bagger aan tv-reclame over het beveiligen van de eigen woning komt de strot uit van ons absurdisten. Het is als de grootste eruptie van de Vesuvius van een nieuwe soort lavastroom: Verrie Zuur!

We zien een buurman die heel toevallig de voordeur uitkomt als de Verrie Zuur verkoper met zijn getekende order al buiten staat bij de buurvrouw.
De buurman type lichte broek, donker colbert, voeten zonder sokken in loafers, vraagt aan de buurvrouw ‘wat is gebeurd?’
Nou, buurman dat was een poging tot inbraak maar we hebben nu een Verrie Zuur alarmsysteem aangesmeerd gekregen, pardon ik bedoel gekocht. Kost wel wat maar nu kan ik rustig de 3 kinderen thuis laten als mijn man moet overwerken en ik even een ‘je weet wel wip ga maken in onze buurt ’Ja, je staat bekend als de klussenvrouw die graag wippen maakt en alle koters die willen wippen zijn weer blij

‘ Nou dan moet ik dat systeem ook maar laten aanleggen.’

Zou ik zeker doen! Wij hebben dan wel ouwe meuk aan kringloop meubelen, een analoge televisie en zitten in de schuld hulpverlening, 50 euro leefgeld per week en wat ik met wippen zwart erbij klust, maar met dat Verrie Zuur systeem voel ik mezelf en de 6 honden toch veiliger, niet dan of..?. ‘
Ik heb nog wat wit gewassen geld uit de opbrengst van mijn weed kwekerij, maar dat terzijde en…. Mondje dicht buurvouw, ik heb foute vrienden.

Dus ….’Gaan we zeker doen dat Verrie Zuur alarm systeem, want wij zijn alcoholist en de 6 kratten bier voor mijn foute vrienden nou nou als dat gestolen wordt nou dan worden ze en ik heel en heel kwaad!’

“Verrie Zuur”, ook voor uw de oplossing! Start nu uw aanvraag

En als dat allemaal nog niet genoeg is worden wij van het Absurdistisch Verbond ook nog geconfronteerd met een leger ‘deskundigen, online roddel rubrieken. Zwartmaakvermaak.
en het zo snel en hard mogelijk alle seksuele escapades c.q. vermeend vreemdgaan van welke artiest en/of bekende Nederlander dan ook, over het voetlicht te tillen.
Iedere artiest dient zonder omwegen en zonder onderscheid een beurt te krijgen.

Nou….dat is gelukt. Elk béétje artiest heeft intussen al een beurt gehad. Over een al eeuwenlang heel normaal verschijnsel als ‘vreemdgaan’ en ‘grensoverschrijdend gedrag’, wordt nu ineens zeer schijnheilig en preuts gedaan. Alsof er NIET vanaf het begin van de jaartelling op los geneukt wordt door een gemiddelde gender neutraal persoon.

Fascinerend!

Recent waren de heren zangers Waylon en Simon Keizer aan de beurt. Ze gingen -vermeend- vreemd met een andere vrouw terwijl hun eigen vrouw zwanger was.
Met name Waylon stond direct te trappelen om alles toe te geven. Huilend bekende hij schuld waarbij hij schriftelijk bevestigde dat hij niet alleen een lul hééft maar dat hij helemáál een lul is. Vervolgens kan hij weer vrolijk verder met zijn carrière: presenteren, zingen en vreemdgaan.

Dat was uiteraard niet de bedoeling van de Zwartmaakkanalen. Die willen bloed aan de paal. Beëindiging van carrières. Stopzetten van levens. Rechters overbodig maken.
En dan komt ineens die gekke Waylon en lacht die zwartmakers in hun gezicht uit. Waylons carrière gaat gewoon door.

Heel anders dan bij Simon Keizer. Die doet alles om de beschuldigingen te ontlopen of te ontkrachten. Voor de jonge lezertjes onder ons: Ontkrachten is vermeend verkrachten tegenspreken. Simon gaf NIET toe dat hij een lul is, welke vergissing tot gevolg had dat hij nu vet, wauw, bizar en gaaf de lul IS.

Hij had beter Waylons tactiek kunnen volgen. Want vanaf nu zal alles wat Simon Keizer carrière-matig onderneemt, om des Keizers baard zijn.

Verrie Zuur. Ook voor uw eigen maagzuur na het zwaar consumeren van alles en nog wat dat alleen maar voedsel is waarvan de Arie Boomsma’s en de Olga Commandeur’s van de anti morbide obesitas. NLP; Niet Lopen maar Push ups !


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Kees Schilder · 3 juli 2022 op 16:10

Wij mogen als Absurdistisch verbond zijnde concluderen dat er genoeg is gezegd over onbeveiligde huisjes met hoerenbuurtrode gordijnen c.q zich volstrekt normaal gerechtsdragende arttiesten met lul nood. Zo niet, de sloopkogel er overheen

    Nummer 22 · 8 juli 2022 op 16:06

    Wij van het Absurdistisch Verbond, de commissie’Er zijn ook onzekere mensen die graag willen worden opgelicht & elke maand betalen waarvan de betalers na 1 jaar bewaking op afstand roepen: Nou waar is die inbraak, nou waar is die poging> Het kost me minimaal 12x 40= 480 + minimaal 1000 voor het systeem, NGGW garantie da’s Verrie Zuur. Effe 1480 gekost plus voor elke politie controle nog ’s 75 euro.
    Kortom, beste onzekere huizenbezitters met een hypotheek of niet: Koop een geluidssysteem met verschillende blaffende honden geluid dat ook in te stellen is op afstand en zorg dat – alls de boeven- toch in uw huis zijn – er een oorverdovende geluid door het huis schalt, de ramen en deuren gaan klapperen en een stem klinkt : Waar zijn jullie nu mee bezig”

Geef een reactie

Avatar plaatshouder