Dinsdag 31 maart 2020

De zon verwarmt mijn werkkamer ruit. Het is de 4e week waar de dagen traag voorbij gaan als een schip dat niet mag aanleggen.
Nog 30 minuten en ik een laatste skype meeting. Geen zin maar het moet.
Daarna ga ik naar buiten en op de fiets naar het dorp om een bakblik kopen en de geur van een zelf te maken cake de zintuigen te laten prikkelen.

Morgen is het 1 April 2020 en dat is geen grap!

Categorieën: Actualiteiten

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

van Gellekom · 8 april 2020 op 12:17

En volgend jaar is het weer 1 april en zitten we dan nog binnen?

Nummer 22 · 8 april 2020 op 15:32

Een interessante vraag dat zeker beantwoord kan worden op 2 april 2021 door de wartaligen van de geestverwoestende Talpa Virus uit het Gooi, alleen botox kan een grimas op de mombakkes van de Gooise malloten nog meer verwoesten. De brin: Talpa!

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder