Doig. Balkenende, met Bea. Kunnen we veilig praten? Geen afluisterapparatuur op de fone of kopspijkers in de muur?
Eh..natuurlijk niet Majesteit. Ik neem mijn verantwoordelijkheden serieus
Serieus?? Jij?? Laat me niet lachen,druplul. Je bent het lachertje van het land!! De risee van politiek Nederland. Neem me niet kwalijk Majesteit, dat ben ik niet met u eens en tegelijkertijd neem ik de volle verantwoording voor mijn beleid en visie
Welk beleid en welke Visie Balkenende? Je had die peter R.de Vies om moeten leggen voordat hij met die Charlie ging praten .Dan was je een kerel geweest.
Maar over visie gesproken.Ik vroeg je vorige week NIET om het volk toe te spreken over die vermaledijde satires over het Koningshuis. Het was beschamend om te zien, hoe jij en die andere reetkever, hoe heet ie ook al weer.Was het niet Jan Klaasen Dommer of zoiets?
Eh..Jan Hein Donner Majesteit.
Ja, die. Nou, je hebt er een klerezooitje van gemaakt, jochie. Je kunt er op wachten dat die satires nu nog erger worden. Daar zit ik echt op te wachten na die stunt met die omhoog geneukte Mabel en na die ellende met Margarine.
Wat had u dan verwacht Majesteit? Wat had ik anders kunnen doen behalve mijn verantwoording nemen, in dit van God los zijnde land. En tegelijkertijd zeg ik, en dat zeg ik mede namens mijn partijgenoot Mr Donner en nog een handvol voorgangers, dat een glas pas halfvol is als dat wetenschappelijk is vastgesteld.
Eh Wat bedoel je daarmee Balkenende?
Nou, enerzijds is het zo dat je niet weg moet lopen voor je verantwoordelijkheid en tegelijkertijd moet je de realiteit niet uit het oog verliezen.
Je lult weer een end in de ruimte Balkenende. Wat ga je aan die Satireterroristen doen?
Nou, wat wilt u dat ik nog meer doe Majesteit.?
Meer doen??? dit is echt the bloody limit! Je bent echt een druplul jochie. Meer doen??
Kijk hoe ze dat in Engeland deden met Diane. Kijk naar Kennedy en nog een handvol lastige strontvliegen, excuse le mot. Daar verdwijnen de staatsgevaarlijke onruststokers gewoon. Zoals het hoort. Kijk naar de geschiedenis, kijk naar je voorgangers en denk aan eh.. Fortuyn. Kortom, geen halve maatregelen meer.Ben je er nog Balkenende?
Eh…ja Majesteit.
Goed.Aan het werk dan! Voor Koningin en Vaderland. Morgen wil ik grote koppen op de voorpagina’s van alle kranten. Een tip?: WEER AFREKENING IN HET CRIMINELE MILIEU! De crimineel JACK S. VOOR DE CAMERA NEERGESCHOTEN!!
Wij zullen eens echte spijkers met koppen slaan Balkieboy. Zullen we nu even samen het Wilhelmus zingen?


11 reacties

R@@F · 18 november 2003 op 11:25

SUPER!!!!!
R@@F

Kees Schilder · 18 november 2003 op 13:20

Thanx,Raaf

Kobus · 18 november 2003 op 13:26

Wat ? Wil je derop lul ?
Nee, dank u Majesteit, ik heb net een pepermuntje in mijn mond.
Altijd politiek correct !
😀 😀

En het volkslied hebben we nooit goed begrepen.
Blijkt uit het Engels te komen:

Will help us.

Goed als altijd Kees !

deZwarteRidder · 18 november 2003 op 15:16

Dit gesprek…live op TV met de echte hoofdrolspelers…in kleur!! en het kijkgeld kan wat mij betreft weer terugkomen…
Den vaderland getrouwe….
dit is zoals het moet !!
KNAPPE COLUMN KEES
Rich@Rd

B · 18 november 2003 op 20:01

Geweldige column!!!

Ben nieuw hier, dus moet eerlijk bekennen dat ik er nog niet zo heel veel verstand van heb, maar ik weet wel dat ik geen ogenbik mijn ogen van het scherm af kon houden toen ik jouw column las en dat wil toch ook wel wat zeggen of niet?!?!

Erg grappig om te lezen!

Boukje

Ab · 18 november 2003 op 23:15

Heb jij wat tegen die Balkenende, jij heb toch op hem gestemd.Want jij wou toch zien hoe een lul in het eiren pakhuis bewoog. Maar wel een goede colmn, verwacht ook niet anders van je.Zie wel als je minder zuipt gaat het beter. AB.

Maurits · 19 november 2003 op 01:54

Keezz, een nieuwe royalty watcher is opgestaan. Eentje die alles vertelt, die geen blad voor de mond neemt. Dit is geen satire meer, dit is echt! Hebben de bladen al gebeld? Of Beau en Albert? Maar wat denk je, is Beatrix blij met iemand die de hele waarheid vertelt? Heb je al een lijfwacht? Vertel nog gauw even hoe Claus nu echt aan zijn eind gekomen is, voor het te laat is. Mooi geschreven, je zal onvervangbaar zijn.

Kees Schilder · 19 november 2003 op 09:35

Merci beaucoup voor de stimulerende reacties.Geweldig om te horen!
En Mauritzz. wat Claus betreft: die kwam aan zijn einde toen hij zijn laatste adem uitblies wat op zichzelf al verdacht is

pepe · 19 november 2003 op 19:33

Geweldige column, ik heb het vermoeden dat we met een heleboel zijn, die goed kunnen meevoelen in wat jij voelend/zeggend schrijft!!

viking · 20 november 2003 op 09:35

zie cx cafe

godsgift · 20 november 2003 op 12:28

Bloody terrific column Kees…xxx

Geef een reactie

Avatar plaatshouder