Zo staat WH terecht en zet TB 2 prominente partijleden uit FvD, is RK de nieuwe bondscoach van het NL elftal en staat de diplomatieke relatie met Turkije onder druk. Blijft HT zijn dalende kijkcijfers met een lach ontwijken en stijgt de populariteit van EJ, enfin DWD gewoon door en lijden mensen honger, sterven van de koud, baden zich door het water naar veiliger oorden en zijn de oorlogshandelingen nooit gestipt in de honderden brandhaarden op deze aarde! Maar op de NL televisie verschijnen selfie beelden en home video’s en treden steeds maar dezelfde mensen en familieleden aan voor spelletjes waarvan de – weldenkende- mens verzucht ‘wat moet ik ermee’ en zapt weg.

De BNN wil schitteren en nog een graantje extra meepikken door een bril op te zetten  RF en JS. Gaat FB aan de stampot en vraagt om kroepoek. Tsja, de kijker laat zich visueel vervuilen en neemt dit klakkeloos aan.

Blue Planet geeft rust wat er is zoveel moois in de natuur die we helaas blijven verkwanselen. Bossen ontbossen, zeeën vervuilen de plastic soep verwoestend gevolg heeft voor al wat leeft.

Uit de potten van wereldse zalf komt de geur van dood telkens weer omhoog. Dwars door onaangeraakte deksels. Dictators, terroristen, de man met zijn kuif in een wit huis. Wit de kleur van onschuld bestaat niet meer. Smeren helpt niet meer en de ouderdomsvlekken op onze wereld zijn kwaadaardige gezwellen zonder einde.

Bestaat de doos van Pandora? Descartes’ ‘ Ik denk, dus besta’ wordt ‘Ik mens, ben de weg kwijt’ tot een nieuwe oerknal en wellicht een nieuw universeel begin.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

4 reacties

I-Pat · 14 februari 2018 op 10:25

Heb je de initialen van deze personen express zo gedaan? Ik weet toevallig over wie het gaat, maar wellicht weet niet iedereen dat HT, bijvoorbeeld die misselijk makende Humberto Tan is. Het leest daardoor misschien iets minder vloeiend voor sommige.
Ik heb me in elk geval vermaakt.

Nummer 22 · 15 februari 2018 op 06:22

Dank je I-Pat… tsja..ik wil geen advocaat op mijn dak. Die TH van FVD zeker niet. Kijk dat galbak HT gewoon zijn contract moet nakomen en daarmee ook nog aan hersenloze spelletjes moet meedoen en de lachende LdM met botox wangen en fillers zichzelf de leukste homevideo slissende drama queen vindt..so what. Analyseer de commetciele t.v. nou dan heb je snel braakneigingen.. op NPO is ook niet alles wat zo mooi had kunnen zijn. De curling quiz…brrr. Hoop dat PdL wegblijft met zijn selfie homo grapjes en dat zure mondje na wat hij leuk vindt..koket zijn over je geaardheid pffff. Per seconde wijzer JD moet weg… hoe jammer… dan zal AJ ook binnenkodt met pensioen gaan ..ben r klaar mee om naar haar verschrompelende huid te kijken waar een kettinkje met hartje een inkijk geeft. Over de eeuwig reizende FD zwijg ik..zij is de nieuwe vliegende hollander zonder rust. Een dwalende geest naar de uiteinde van onze wereld. Maar goed dat onze aarde niet plat is..toch.

Mien · 15 februari 2018 op 12:19

Leuk dat je RF ook hebt opgenomen in dit stukje. Hij blijft een fenomeen. De nummer 1 ATP-positie kan hem haast niet ontgaan. Hup RF.

Nummer 22 · 15 februari 2018 op 18:45

RF ach… binnenkort bij Beter Horen omdat hij ziende blind en horend doof nu zijn zakken kan blijven vullen en daarna reclame voor de opstap stoel ..de tena man versie de 45 km leasebak en niet te vergeten de scootmobiel, traplift en een aangepast bad en douche in 1 dag! Zijn geplaatst kunstgebit met Kleefpasta en zijn darm maagzuur met zuurremmers. Een nieuwe markt voor de oudere zichzelf facebook, twitter , instagram selfie fotograferende bekende nederlander aan de gesponsorde stamppot, de groenten van Hak en in het gooi samen een vorkje en graantje meepikken als resultaat van de self insiminerende rukkers van de pot! Pot? Ja..stampot!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder