” Nou, vandaag geen duwtje in de rug!” En waarom nu weer ‘s niet? nou kom nou, zegt t maar hoor. “Nou, uh eh” wat nou, uh, eh?” Gewoon, lief kind van mij je hebt een open ruggetje! ” Oh, ja.. bijna vergeten”

Zeg, jongeman wees eens aardig tege mij, ik ben een oude vrouw en wil graag naar de overkant van deze drukke weg. Wilt u een duwtje in de rug, oude mevrouw die ik niet en? Ja, precies maar dit is de A2, zal ‘t lukke, wat denk jij? Hoe heet je eigenlijk? Ik heeft Ibrahim en wacht hier op hulp omdat ik 2 lekke banden heb. Oh, is dat ding daar een schootmobiel? Dat heeft u goed gezien, mevrouw en wilt u nu een duwtje?

Sta ik weer ‘s bij het pinautomaat – in een lokale supermarkt – om wat cash uit de verrijdbare geeldmachine te halen, zie ik dat de wachtenden voor mij het aantal van 5 is. Ik stap uit de rij en vraag aan de vrouw bij de service balie ‘ik zou graag mijn te pinnen geld gratis van uw willen ontvangen!’ Meneer, u bazelt! Nee, daar staat dat als ik de vijfde in de rij staat, ik alle producten gratis zal ontvangen.

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2020 minder verward, en mede oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar anderen.

3 reacties

van Gellekom · 27 november 2019 op 12:22

😀

Arta · 28 november 2019 op 00:15

😂

Nummer 22 · 29 november 2019 op 17:20

Duwtje in de rug als je jarenlang plat in bed moet liggen met doorligplekken? Nou eh uh… ff niet.
Duwtje in de rug als je wind al in de rug hebt? Nou.. hmm ff denken.. oh ja..sailing home.. thanks Piet Veerman..

Geef een reactie