Enfin beste abonnees de nieuwe editie 2020 uit de serie Celibaat Handwerkboeken kunt u bestellen. Dit jaar vieren wij graag met u de 520e uitgave van ons soort celibatisten en liefhebbers van het betere handwerk. Helaas hebben we door het Covid-19 virus uitbraak de persoonlijke bezorging door onze vaste misdienaar bezorgers moeten stoppen.
Het afstand houden tussen u en de bezorger met minimaal 1 meter 50 centimeter is niet bevorderlijk voor het handwerk contact.
Dus, hebben wij van de redactie een digitale skype meeting gehad met de Grote Handwerker te Rome om na de zege ons besluit te horen bekrachtigd. We werden gezegend met het Ora et Labora Manuela (Bid en Handwerk) en Carpe Diem,en van deze zegeningen werden wij stil,bijna doodstil, maar dat terzijde.
In de jubileum uitgave kunt u lezen over:
1. Alleen Corona overleven
2. Handwerken na 23.00 uur
3. Samen handwerken?
4. Recepten voor de celibatist
5. Ingezonden brieven
6. In herinnering de ontvallen
abonnees (453) sinds maart
2020.
7. Advertentie van Kistenhandel
‘Op weg naar…’ nu 50%
korting op kruizen.

Het ga u goed, blijf gezond en handwerk eens met uw andere hand.

Namens de redactie,

Johannes Paternoster
Sint Job is Goor
Aan de baan tussen Breda en Anrwerpen


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

4 reacties

van Gellekom · 30 april 2020 op 09:59

Gaarne zou ik als het eventueel helemaal seg maar niet anders dat het kan een eksemplaar van het abominabel goeie handwerkboek durven willen kunnen mogen zullen bestellen.U kunt het naar mijn adres op de maan sturen. Krater 22 2222IHH

  Nummer 22 · 30 april 2020 op 10:42

  Hartelijk dank voor uw interesse in ons Meesterwerk, we hebben uit ons stoffige kelders nog 1 exemplar kunnen vinden maar helaas deze was zo bevlekt dat het niet allen te ruiken is en niet meer te lezen. Als compensatie kan de redaktie niets meer doen dan alleen 1 advies; Gebruik het mondkapje na gedane arbeid als opvang zakje en zet het dan weer voor uw mond. Moge het u smaken. Namens Vox Papepopulis Italiano, Carlo Masturbatione deo volente

Mien · 2 mei 2020 op 12:50

Gefeliciteerd Vingt Deux. Ne pas mal! 👍

  Nummer 22 · 3 mei 2020 op 10:37

  Dank je wel Mien.

  Zelfs de ophokplicht voor de zwartjurken en rokken wordt langzaam opgeheven per uitgesproken pauselijke ora et labora.. bid en werk, luctor et emergo… ik worstel en kom boven. en als afsluitende woorden Carpe Diem.. pluk de dag Deo Volente en de vraag…. Et tu Brute? No la morte e la fenice dell’ uomo nuovo!
  (Nee, de dood en de fenix voor de nieuwe mens)

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder