Goedemorgen Weergoden!, vrinden en vriendinnen !

Vandaag hebben we een gast. Heet haar van harte welkom, maar pas op niet te veel wind, regen en ander ongerief. ‘We are one!’

(een donderend applaus)

Beste mede weergoden. Ik wil u eerst van harte bedanken dat ik ben uitgekozen om een deel van West Europa en speciaal ‘Het Drijvend Koninkrijk’ als Brexit surprise en de Noorzee landen speciaal te verwennen.

Zaterdag mijn voorgerecht,zondag het hoofdgerecht en maandag het dessert.
Ciara Speciaal!

Ik laat wat bomen omvallen, beetje harde wind erbij, oh nee zeg maar stormkracht 9 wind en natuurlijk als vaste prik van ons als de VVW: Vereniging van Weergoden: afgerukte daken, bomen op auto’s, omgevallen trucks en helaas met hier en daar een slachtoffer,tsja het risico als de mens niet wilt luisteren naar hun weervoorspellers en ons klimaat aan het vernietigen is.
Ik vind het mooiste als het water stijgt en een dak ergens vanaf waait.
Ik badder daarnaast graag tussen de hoge golven,jawel met een… daar komt ons symbool: de grote gele badeend!
Ik ga even op reis naar Barger- Compascuum – overigens een mooie naam daar in Drente- en 2 daken van huizen afblazen. Verheug me er nu al op.
‘Hear, Hear short live Ciara, hear hear’
En wat denken jullie: zullen we in the Netherlands de stormvloedkering weer eens testen? ‘Yes, Yes!’. Jawohl, warum nicht Ciara, warum nicht!’ Si, saluti Ciara, saluti!’.

Dus mijn mede weergoden: orkanen, hurricanes, typhonen, windhozen en de afdeling Windkracht 1,2,3 tot en met 7…ja, ja jullie vergeet ik niet hoor. ‘Hoera hoera voor Ciara!’

Dus, geniet nu van mijn power point presentatie met als titel ‘I have a wind’ De muziek is Bob Dylan ‘Blowing in the wind’, gevolgd door enkele songs van Earth, Wind and Fire.
Wat zeg je Australië? ‘Fire’, Ciara liever niet meer, mijn werk werd een ramp en ik voel me diep en diep schuldig en bedroefd’.

Excuus Australie,dan maar als slot akkoord ‘Als de wind om jouw hoofd is verdwenen!’

Even stilte graag. Ik vraag uw aandacht als
uw en mijn stilte voor de storm.

Ik moet helaas eerder weg!

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

3 reacties

van Gellekom · 11 februari 2020 op 10:27

De mens krijgt wat hij verdient (AMEN) Om de grote angstzaaierijshow nog meer podium te geven, hebben wij besloten elke bries en zuchtje wind, een naam te geven. Het lentebriesje van a.s zaterdag noemen wij ” Beëlzebub” en de daarbij behoornde code is pikzwart. Gelieve uw tuinmeubels a.s. zaterdag vast te zetten op straffe van een boete. Gelieve ook uw konijnen en aanverwant ongedierte in hun hokken vast te binden anders wordt het geen a,s, zaterdag maar as zaterdag. U zijt gewaarschuwd
Was getekend
De Grote Angstzaaierijshow onder de bezielende leiding van

Vereniging tot het behoud van onbekende virussen en alles wat naar wind ruikt

    Nummer 22 · 11 februari 2020 op 22:32

    Aha.. de voorzitter Peter R. De Vries doet de ‘R’ goed waaien. Peter Ruft de Vries hoera..hoera. De Grote Angst Zaaierij show bedenkers zullen hun storm oogsten en hup.. hup.. uit hun dak gaan.

Nummer 22 · 11 februari 2020 op 22:40

Aha.. de voorzitter Peter R. De Vries doet de ‘R’ goed waaien. Peter Ruft de Vries hoera..hoera. De Grote Angst Zaaierij show bedenkers zullen hun storm oogsten en hup.. hup.. uit hun dak gaan.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder