Oh, nou zeg en ‘so what?’

De bloemkolen zijn doorgekookt in huize Borsato. Papa Marco en Mama Leontien zijn, jawel..uit elkaar. Na 20 jaar hebben ze genoeg van doorgekookte bloemkolen.
Marco heeft tijdens de huwelijksjaren gewoon een pizza zoals zijn moeder ooit maakte, maar nu haar dagelijks leven slijt bij de filler prutser en wat bruidsjurken verkoopt omdat ze de ‘moeder van Marco’ is en dat buit ze uit, gemist. Zelfs als de bruid in spé naar het gezicht van ‘de moeder van Marco’ kijkt en in de paskamer een copy cat foto ziet van Vanessa en andere mislukte mombakkes der OSBNM: ons soort bekende nederlandse mensen.

Vanessa!dè koppelbazin die Marco aan Leontien koppelde.
Vanessa Breukhoven heette ze toen omdat ze als ‘free rider’trouwde met Free Record icoon Breukhoven met een eigen helicopter, maar dat terzijde. Ik bedoel ‘de helicopter’ om enig misverstand te voorkomen onder de lezers.

De rapen waren gaar in huize Marco en Leontien toen Marco vertelde dat hij ‘buiten het echtelijk bed’snelle wippen heeft gemaakt met een andere vrouw. Met snelle wippen maken bedoel ik niet een wip uit een speeltuin, nee ook geen wipkip tijdens…. Nationale Burendagen

Marco,vroeg Leontien ‘Marco, ik ruik een andere parfum! Klopt, zei Marco direct. Leontien zweeg en ging rechtop zitten in haar Hästens, een blauw gekleurde blokken motief matras dat net voorzien was van een schoon witte laken, ook dat terzijde.

Tientje,ik heb een andere lief gevonden! Ik wist het, ik wist het! Jij,jij deed als zo vreemd tegen mij. Geen bloemen meer, geen stapels gedragen slipjes en strings van jouw fans zie ik nog in de wasmand. Het waren er altijd precies 99! maar de laatste 7 weken 98!
Tientje nu niet gaan bazelen en laat ik duidelijk zijn: h e t is gewoon o v e r tussen ons!
Die andere vrouw heeft gewoon hele grote bloemkolen. Wat nou hele grote bloemkolen? Borsten bedoel je zeker! Nee, Tientje,ze kookt graag grote bloemkolen voor mij met een sausje, ze maakt de lekkerste 4 kazen pizza’s en ja ze is ook heerlijk in bed en nu..ga ik slapen in de logeerkamer want ik weet dat je hysterisch gaat worden als ik nog meer details moet vertellen.
Tientje je wordt dan een Rad verloren fortuin giller. Denk aan de kids!
Vertel me er eentje eentje please Marco, please.

‘Zij speelt goed piano en vooral de Bolero’

Vertel jij mijn besluit om te vertrekken als ONS besluit en als eerste aan Vanessa, daarna de kids en RTL boulevard vooral aan Bridget’toy boy’Maasland en aan André van Duin! Waarom nu Dree?
Gewoon omdat hij een hit scoorde met ‘ik heb Hele Grote Bloemkolen!en ik … nu ook!

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

4 reacties

van Gellekom · 9 februari 2020 op 14:08

Ik ben voor een eerlijke verdeling van de boedel: Leontine de kat, Marco de hond.Dat worden overigens geen albums meer voor meneer Borsato.Vanaf nu terug naar de singles. Even heel wat anders: Ik ben benieuwd wie de voogdij over John Ewbank krijgt.

    Nummer 22 · 10 februari 2020 op 17:28

    Precies! Ik verwacht dat JE zichzelf nu adopteert.. scheiden doet lijden wordt zijn hit! Afscheid doet lijden, afscheid brengt leed….. vermaak.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder