Wauw, da’s een mooie opdracht! Ja, je moet naar de mooiste vrouw van ons land! Haar manager en husband heeft gevraagd of jij naar hun huis wil komen om enkele klussen uit te voeren.

Why, baas? Omdat haar husband een paar weken alleen op reis gaat en zijn vrouw, de mooiste vrouw van ons land alleen thuis is. Nou ja alleen, alleen.. die 4 Deense doggen zijn er ook. Vergeet ik even niet de papagaai des huize te noemen. Pas op jongen, ik zeg het je! Dat beest is een gevleugelde versie van een NOS nieuws lezeres. Oh ja, wie dan? Dionne! Maar deze papagaai vertelt alles aan de baas als hij weer thuiskomt. Zeg Arie (zo heet dat beest), hoe is het met ons vrouwtje? Dus, Sjon met jouw gespierde torso, blauwe ogen, blonde haren en perfect wit gebit nogmaals:oppassen! Geen verleidingskunsten beoefenen! Voor je het weet staat alles ook nog snel op de digitale snelweg!

Vergeet Patries en Sylvie niet. Over Vanessa zeg ik niets meer. En vergeet ook Wesley in een parkeergarage met..kom hoe heet ze nu..oh ja Yolanthe niet! Je ging daar echt te ver met het filmen!

Wat is de opdracht eigenlijk als ik haar niet mag verleiden. Je kent me baas, haha. Sjon, je moet een leiding verleggen van de badruimte naar een nieuw badruimte… zeg maar ver leiding werkzaamheden!

En nu opzouten, ik heb een afspraak met Chantal.

Categorieën: Overig

Nummer 22

Verwarde, inmiddels Anno 2021 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de eigenheimer onder de eigenheimer, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een antwoord