Wat houd je jeugd in? Is dat alleen maar buitenspelen en natuurlijk school? of is dat veel vrienden en wat volwassener worden? Maar valt onder dat volwassener worden ook sex? Wat is er wat er in je jeugd gebeurd belangrijk? Wat wil jij dat er in je jeugd gebeurd? Daarbij is sex natuurlijk een groot onderwerp. Ik vind sex niet vies. Mijn mening is dat het heel normaal is en dat het ook zeker niet vies zal zijn, maar voor mij zijn er wel grenzen wanneer ,voor mijn gevoel, sex wel èrg vroeg is. Hier is een lijstje:
12 jaar : te vroeg
13 jaar : dat je er dan al naar verlangt is wel
erg vroeg
14 jaar : is het niet nog een beetje te vroeg?
15 jaar : nouja, op deze leeftijd wel oké
16 jaar : tuurlijk
17 jaar : snap ik helemaal
18 jaar : helemaal top voor je!

Voor mij betekend jeugd vrienden, lekker je leventje leiden en niet te vergeten school.
(jammer!!!)
Natuurlijk ben je als je 15 bent nog wel in je jeugd, maar dan kan ik het ook wel begrijpen. Er zit nou natuurlijk wel verschil in. Ben je 14 en word je bijna 15 of ben je 15 en word je bijna 16, daar is verschil tussen. 😉

Categorieën: Algemeen

11 reacties

Mup · 9 december 2004 op 13:27

Jowel, waarom een engelse titel? Een erg korte column, maar wel een onderwerp om verder uit te diepen. Zeker[quote]Ben je 14 en word je bijna 15 of ben je 15 en word je bijna 16, daar is verschil tussen.[/quote]

Groet Mup.

Mar · 9 december 2004 op 14:04

Snap de ‘kloe’ niet zo goed.

Mar

Mosje · 9 december 2004 op 14:13

Nou jootje, als tongzoenen ook sex is (dat hebben ze me ooit verteld), dan mag je je lijstje wel bijstellen. Dat kan toch al wel als je 14 bent, of 13?
En doktertje spelen deed ik trouwens al toen ik 6 was!
😛

Ma3anne · 9 december 2004 op 17:26

Agottie, wat schattig… 🙂

Wright · 9 december 2004 op 18:04

[quote]16 jaar : tuurlijk 17 jaar : snap ik helemaal
18 jaar : helemaal top voor je!
[/quote]
Hoe zijn de voorspellingen, laten we zeggen, zo na je dertigste, Jowel?[img]http://www.ikstop.nl/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif[/img]

Mosje · 9 december 2004 op 20:19

Tja Wright, om Jootje maar even voor te zijn: voor vrouwen met kinderen is het na 30 wel zo’n beetje afgelopen. Hormonale, biologische kwestie.
Voor vrouwen zonder kinderen ligt het wat gecompliceerder. De benodigde hormonen zijn dan weliswaar nog aanwezig, maar de eisen die die vrouwen stellen aan mannen, tja, daar kan eenvoudigweg geen man aan voldoen.

😛

Mup · 9 december 2004 op 20:26

[quote]voor vrouwen met kinderen is het na 30 wel zo’n beetje afgelopen. Hormonale, biologische kwestie.[/quote]

Mosje?! Ben jij zo makkelijk met een kluitje in het riet te sturen? 😮

Groet Mup.

Mosje · 9 december 2004 op 20:36

Ik weet het Mup, sommige vrouwen gebruiken doping. Hoe omzeil jij de controles eigenlijk?

Mup · 10 december 2004 op 09:15

Geheim van de smid, Mosje.
Als ik zou zeggen dat ik het omzeilen niet nodig heb, zou je me toch niet geloven, achterdochtig beest 😉

Groet Mup.

FrancisM · 10 december 2004 op 09:44

Ik vind dit stukje heel aandoenlijk. Heb ik iets mee. Ga door Jowel, in al je onschuld. Ik wacht op de volgende. Ik word je grote fan. 😛

sally · 10 december 2004 op 20:51

Heb geprobeerd te begrijpen wat er in dat koppie van jou omgaat.
Ik denk dat de leeftijd er helmaal niets mee te maken heeft.
Je ontdekt vanzelf wanneer je eraan toe bent.
Geniet maar lekker van alles wat er op je pad komt.
en als je nog wat weten wilt, vraag het maar aan tante Sally
😀

Geef een reactie

Avatar plaatshouder