Een goede vraag. In de bank kijk in naast me. Mijn vader niet. Aan de andere kant mijn moeder. Ook niet. Maar wie rook er dan wel? Voorzichtig draai ik me om. Eigenlijk mag ik dat niet, want het is onbeleefd. Onzin. Hoe vaak ik mij in de toekomst nog zou omdraaien, dat wil niemand weten. Soms van walging en soms om iets niet te hoeven zien.

Maar ik weet nog steeds niet wie er rookt? Roken in de kerk is zwaar verboden. Dat zie je niemand dan ook doen. Ja een keer heb ik mijn broer zien roken. Uit zijn oren. Werkelijkwaar. Diep in elkaar gedoken rook hij een stickie. Goede weed. Beter dan die wierook. En betere kwaliteit.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

5 reacties

Nummer 22 · 14 januari 2019 op 18:18

Wie weed waar willem weed woont?

Suus · 16 januari 2019 op 20:46

Ik weed het need, maar wie weed weed ik het de volgende weed.

Mien · 16 januari 2019 op 23:10

Weed is the wind!
https://youtu.be/THbYFOsl-LM

Nummer 22 · 17 januari 2019 op 12:37

Weede weed… hej pipi langkous…! De weed kent quiz. Uche uche.. mijn naam is Hennep. En u? Hash. OK de eerste vraag voor 15 seconden per goed antwoord. Wat weet u van gebakken lucht? Uche … rook, smoke, bedwelmend, stoned. Dat is correct Hennep! En Maarten, hier de kijkersvraag. Weed De Groot uit Weedsexbierum vraagt of u ooit Weed hebt gerookt? En zo ja.. wat vond u lekker? Domme vraag.. ik ben verslaafd aan orale sex tenmiste dat zegt Godelieke uit Belgie. Grapje, natuurlijk heb ik kennis gemaakt met weed, weed niet

Geef een reactie

Avatar plaatshouder