[i]Het is al een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven met betrekking tot het videogame gebeuren. [/i]

Ik snap dat er niet alleen maar toppers voor een game console uit kunnen komen. Maar de laatste tijd komen er op de Nintendo Wii wel heel gedrochten uit. Enkele van deze gedrochten zijn: “Sea Monsters”, “Nitrobike”, “Kawasaki Jet Ski”, “Big Beach Sports” “Wacky Races – Crash and Dash”, “Pool Party” , en dan hebben we nog KUNG FU PANDA wie verzint zoiets?!! Deze game wordt gemaakt door Activision, dat zijn de jongens van die geweldige tony hawk reeks! Laat ze alsjeblieft niet met dit soort gedrochten komen. Activision is overigens niet het grote kwaad achter al die wii debakels. Ik verdenk al die jakhalzen die momenteel rond de Wii cirkelen. Zij willen JOU laten betalen voor deze modderspellen die het geld totaal niet waard zijn. Met zoveel kutspellen in de winkelschappen is het altijd lastig. Stel dat pap of mam naar de winkel gaat en denkt zijn/haar dochter gelukkig te maken met een Wii game. Pap of man kijkt naar het schap en opeens ziet hij daar “Nitrobike”. Hij/zij bedenkt zich niet en koopt het geweldig uitziende doosje. Wat ze niet weten is dat ze eigenlijk een bakje met poep hebben gekocht maar daar maalt Nintendo blijkbaar niet om.

Laat je alsjeblief niet verleiden door de mooie hoesjes, en vraag aan zoon of dochterlief WELKE game ze graag willen hebben op hun verjaardag! Of raadpleeg een videogame recensie site.

En Nintendo, ga aan het werk.

~Niels

Categorieën: Algemeen

4 reacties

Mien · 3 november 2008 op 17:08

Mmm, moet me hierin eens gaan verdiepen.
Wii biedt mooie namen voor een column.

Thenx

Mienx

klapdoos · 3 november 2008 op 17:19

Ben ik effe blij dat ik verslaafd ben aan Pacman en al die dure niet te betalen spellen hoef aan te schaffen omdat een ouwe kinderhand ( de mijne dus) al snel gevuld is met gouwe ouwe spellen. Enne er wordt al genoeg gemoord en geschoten in de wereld, de virtuele wereld doet gezellig mee, big money.
groet van leny

Neuskleuter · 3 november 2008 op 18:12

Euhmm… Ik snap je punt niet. Welke pap of man? mam? staat in een winkel en besluit Nitrobike te kopen?

Waarom zijn al die spellen flut? Wat zíjn al die spellen eigenlijk?

Als je toch een recensie wilt schrijven over iets dat je bagger vindt, moet je wel aan een leek uit kunnen leggen waaróm iets bagger is. Of plaats dit op een website met fanatieke gamers, maar plaats ook daar het waaróm van de bagger.

Dingen afkraken is prima, maar dan wil ik ook mee kunnen genieten. Ik snap hier inhoudelijk gewoon niets van.

Nog een tip: je cursieve zin is om twee redenen overbodig: 1. dit is geen blogsite, maar een columnsite. 2. Verontschuldig je nooit voor jezelf, want als je per ongeluk een razend goed stuk typt, heeft niemand door wat het minpuntje is. Nu leg je dat gelijk bloot aan iedere kritische lezer.

De belangrijkste tip voor de volgende keer is wel: diep je gedachten, je boodschap wat verder uit.

lisa-marie · 3 november 2008 op 20:02

Inderdaad zoals je cursief gebrukt aan gaf een blog en er zit toch echt wel een column in hoor.
Ik sluit mij bij de reactie van neuskleuter aan.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder