Pechtold zou wel eens een Wilders vrije week willen, Verdonk en Rutte willen met Wilders het debat aangaan en Wilders zelf gaat een film maken over het grootste gevaar van Nederland. Wordt het een autobiografie??? Nee, hij wil een film maken over de Koran, en de volgens hem, gevaren van dat boek. Hij wil met deze film terugkomen op wat hij eerder heeft gezegd om de Koran te verbieden. Het zal dus een betogende film worden waarbij hij de Koran (alweer) in een negatief daglicht wil stellen.
Eigenlijk is hoe Geert Wilders over de allochtoon praat, de Johan Derksen die over van Basten praat, want heeft u Derksen ooit wel eens positief over de trainer van Basten horen zeggen, of Wilders over de allochtoon??? Maar dit terzijde. Ook wil Wilders de Antillen op marktplaats.nl zetten omdat ze een schuld van 2,2 miljard hebben. Gek he, als een pakje sigaretten 2 kwartjes kost. Verder moeten de tulbanden en hoofddoekjes voor ambtenaren verboden worden en moeten allochtonen die terug willen keren naar hun geboorteland een aanmoediging krijgen in de vorm van een vertrekpremie. Is dit niet een beetje scheef, een vertrekpremie, ik heb wel al eens van een verzekeringspremie gehoord of een ww-premie, maar nog nooit van een vertrekpremie. Misschien moet Wilders een voorbeeld nemen aan van Basten en na deze kabinetsperiode stoppen met oppositie voeren, krijgt hij er ook nog een vertrekpremie bij…

Categorieën: Maatschappij

4 reacties

Mup · 14 december 2007 op 13:06

De peuken zijn net iets duurder hier, maar nog steeds relatief goedkoop:-)

En Wilders, ach, die weet niet waar hij het over heeft, negeren die eikel, werkt soms bij kleine kinderen,

Groet Mup.

nighthawk · 14 december 2007 op 14:55

Mocht iets langer voor mij maar verder veel beter onderbouwd dan je vorige stukjes. Je bent nooit te jong om te leren. Zelf zou ik de driedubbele vraagtekens nog schrappen.

Soit, progressie is wat ik onthoud.

pally · 14 december 2007 op 15:23

ik vind deze ook een heel stuk beter dan je vorige column, Sydney!

Wel zou ik twee van de drie vraagtekens verdelen over de zinnen waar er een had moeten staan, in mijn idee. En een tikje langer.

Maar ga zo door!

groet van Pally

schoevers · 14 december 2007 op 20:12

Na een kortstondige ziekte met veel braakneigingen(Verdonk politica van het jaar en Wilders 2), heb ik even gedacht naar de Antillen te verhuizen, maar daar heeft jouw column mij weer vanaf gebracht. Trots op Nederland, maar op twee personen na. De verdwijnen vanzelf als iedereen zo denkt wat jij denkt. Wat langer en genunanceerder columneren zou mooi zijn.
Maar ook van mij: ga lekker door.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder