Ik ben bij de bouwmarkt om een kerstboom te kopen. Liefst een blauwspar, maar die zullen wel weer op zijn. Aangezien ik geen andere wil, besluit ik er dit jaar geen te kopen. Ook geen nieuwe kerstverlichting, want die gaat toch maar ieder jaar stuk. Maar wat dan wel? Ik houd geld over. Daarvan moet iets gekocht worden. Het brandt in mijn broekzak.

Mijn ogen vallen op een vreemd soort tegels. Wellicht handig voor een mooi pad in de tuin van mijn vader. Ze zijn goed vlak en scherp geprijsd. Ze zijn voorzien van een plastic coating met daarin zand verwerkt. Zandvlaktegels staat op een bord geschreven. Als ik met een tegel schud lijkt het zand te sneeuwen. Heel bijzonder.

Categorieën: Diversen

Mien

Bewonder luidruchtig en verwonder in stilte

5 reacties

Suus · 21 november 2018 op 17:43

Werk aan de winkel voor dat mannetje aan de horizon.

    Mien · 22 november 2018 op 07:48

    Waar ik aan denk? Dat ie zijn zeef vergeten was. En zijn geheugen. Het korte en het lange.

Nummer 22 · 21 november 2018 op 22:13

Aan de marketing trucs om de consument nog meer rommel en rotzooi aan te smeren. Hou het geld in jowu zak of koop een daklozen krant, stel een pakket met voedsel samen en geef het aan een dakloze die die krant verkoopt.

    Mien · 22 november 2018 op 07:44

    Waar ik aan denk?
    Onverteerbaar ja. De lieve man verslikte zich in een Smoothie. Zijn ontbijt. En speelde de onnozelaar, toen ik hem vroeg naar de toepassingen. Hij had geen idee. Voor de dakloze die aan de Hornbachdeur stond heb ik een liedje gezongen. Hij zong met me mee. Beiden waren we weer voor even gelukkig.

Geef een antwoord