Pleidooi voor de afschaffing van………!

Een pleidooi voor de afschaffing van interviews met mensen die in het spreken zichzelf niet horen.

‘Uh, eh, ik bedoel, uhm, ik zou zeggen, zeg maar’ en nog vele andere stopwoorden gebruiken dat irritaties oproept. We kennen de oud burgermeester van Rotterdam Ivo O.  die, met een zware stem, ’ik bedoel, jah, uh, nou ik bedoel, mwah, ik bedoel’ het interview liet lijken op de ‘Grote Hier Ben Ik & Dat Bedoel Ik Show’ en gepresenteerd door Mr Down, want dat is nu een populaire doelgroep met de zelf leukst vindende; Guus, Ruben en de andere malloten uit de stal, ik bedoel,  ik zou zeggen de  Gier & Goor stal van Talpa   zeg maar.

…… ik zou zeggen ga je gang met het bakken van een flapdrol. Kijk’s wie er komt proeven! Ik zou zeggen  Humberto ga je gang. De 1e gang ha ha

…… zeg maar ‘so wie so’ zal deze flapdrol Humberto verrassen. Hummie is namelijk een fijnproever en flapdrol expert.

……. ik bedoel dus dat Hummie, ik bedoel Humberto, elke avond als hij programma mag presenteren altijd, zeg maar flapdrollen meeneemt, ik bedoel dus

……..uh….. eh…. uhm… flapdrollen is dat jetzelfde als een bolus of flats, uh zeg maar

Een voorbeeld, zeg maar van een flapdrol vraag so wie so en zeg maar ik bedoel een uh eh oh mwahh vraag zeg maar dat nergens op slaat ..flapdrol.

Vincent, en hoe voel je je nu na deze verloren wedstrijd, heb je zelf goed gespeeld?

Nou, kijk zeg maar dat we verloren hebben is wat ik bedoel een resultaat waar we allemaal, ik bedoel ook wel mee verder kunnen uh kunnen komen, ik bedoel dat we wel hebben verloren en ik zelf zou zeggen dat het niet aan mij persoonlijk lig maar aan het totaal resultaat van sommige van hun die slapend over, ik bedoel, de grasmat liepen zonder enige resultaat en ja , ik heb niet goed gespeeld. Ik bedoel dat ik mijn veters niet goed heb geknoopt, ik bedoel, daarom ook uh mwah gevallen ben over zeg maar mijn eigen veters en de bal no so wie so, ik bedoel, nog niet eens aangeraakt heb zeg maar

Nou, beste lezers dat bedoel ik nu, ik bedoel begrijpt u mijn uh, eh bedoeling zeg maar. Ik zou zeggen, schrijf er maar op los, eh so wie so ik bedoel!

Dit bericht werd geplaatst in Maatschappij door Nummer 22 . Bookmark de permalink .
Nummer 22

Over Nummer 22

Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Albert Camus aanhanger! Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker is een alter ego, waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog.

8 gedachten over “Pleidooi voor de afschaffing van………!

  1. Ik luister nooit, ik kijk alleen maar. Moet je ook eens doen. Krijg je spontaan medelijden met die gasten. Maar nooit de ogen dichtdoen. Letterlijk niet en figuurlijk niet. Voor je het weet slik je er iets van naar binnen. Het speeksel bedoel ik dan. Nee, niet het spreeksel. Ik moet er niet aan denken. 🙂 🙂 🙂

    • Geluid uitzetten dus🤣 even slikken en nee geen speeksel. Bah Mien de gedachtsn daaraan al. Met iemand praten die dit doet met consumptie en je paraplu niet bij je hebben da’s pas smerig.😨🙈🙊

Geef een reactie