Oorlog & Vrede voor Dummies

Wat je rustig mag overslaan is het zoeken op de digitale informatiebronnen naar de ‘Heilige Graal” van de Waarheid. Voordat je verder gaat lezen, probeer eerst vanuit een filosofische kijk op de wereld wat nu Waarheid is, wie de waarheid spreekt en wat als een leugen kan worden beschouwd.
De oorzaak van oorlog opsporen is ook voor Dummies onbegonnen werk, dus bespaar die tijd.

De hoogste trede van de escalatie ladder is: oorlog zonder ongeschonden de weg naar vrede terug te vinden. Als Dummie kunt u naar de waarheid speuren in uw directe omgeving. Hoe dan?, ik hoor het u zeggen, maar dat terzijde.
Oorlog in taal en de afgrijselijke beelden in de media en online, kan u PTSS als geestelijk en gezondheid klachten geven. U bent gewaarschuwd.

Verwar het woord Dummies niet met het woord Wappies. Wappies kunnen Dummies zijn maar zijn het in de kern niet. Wappies kennen maar 1 waarheid en dat is hun waarheid gebaseerd op opgelopen PTCTS; Post Traumatisch Complot Theorie Syndroom, maar ook dat terzijde en als waarschuwing.

Kortom, de eigen waarheid is strikt gevormd tijdens de conceptie en het milieu waar de Dummie geboren wordt. Een voorbeeld van een Dummie is de Alcoholist die opgroeit binnen een gezin waar het overmatig alcohol gebruik als gewoon geaccepteerd wordt. Het woord ‘normaal’ wordt niet gebruik door alcohol Dummies. ‘Doe niet zo wouws, zuip mee en haal nog maar een kratje bier’ is een voorbeeld zin. Vrede dat heeft pas betekenis als de acohol Dummie geheelonthouder is geworden.

Oorlog & Vrede is dat wel te verklaren? Zijn we eigenlijk uiteindelijk allemaal Dummies? En is onze waarheid de enige waarheid dat bestaat? Vrede is helemaal moeilijk te begrijpen en te aanvaarden als je nooit vrede hebt gekend als dictator omdat je als dictator (ook binnen een familierelatie) niet wil horen, zien en begrijpen dat er meer dan 1 waarheid is dan alles te bestrijden met een oorlog!

Bent u nu nieuwsgierig naar het complete boek Oorlog & Vrede voor Dummies, zoek dan naast uw waarheid ook de vrede.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

2 reacties

Kees Schilder · 12 april 2022 op 13:06

En kijk uit dat je niet uitglijdt over je clubdas

    Nummer 22 · 13 april 2022 op 18:40

    De Grote Clubdas Actie onder OSM; Ons Soort Mensen in het reservaat van Het Gooi, De Kennemer Duiven en Wassenaarse Slag, oh ja niet te vergeten: Rozendaal (bij Arnhem) Hattem, Laren, Vught en in de enclaves; Brasschaat, Baarle Nassau, Baarle Hertog, is een jaarlijks ritueel tijdens het Songfestival der Malloten op de Maagden Eilanden. Kom daar maar maar naar toe, nee liever niet.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder