Jonge meiden met een kleine beurs opgelet! Er is een rijschool actief waar je helemaal gratis je rijbewijs kunt halen. Rijlessen kosten je geen cent, omdat de betaling ervan geheel in natura geschiedt. Hoewel de [url=http://www.rijbewijs-goedkoopste-in-natura.nl/]site[/url] het niet expliciet vermeldt, gaat het uitsluitend om afrekenen met seks. Je kunt je er niet van af maken met een aai over de bol van de instructeur. Er moet echt geneukt worden voor de geleverde dienst. Na een rijles rijden jullie samen naar een afgelegen plek en lever je op de achterbank een lichamelijke tegenprestatie. Ik verzin dit niet. Ik vind het een baanbrekend idee van de initiatiefnemers. Want waarom met geld betalen voor producten en diensten als het ook anders kan? De rijinstructeurs verdienen geen geld met hun werkzaamheden, maar dat deert niet. Hebben ze helemaal niet nodig! Als zij een tros bananen en twee zakken Vlaamse friet willen afrekenen bij de supermarkt, vragen ze gewoon of ze de filiaalhouder niet even kunnen aflurken in het magazijn. Voor vier biefstukken extra nemen ze ook de Chef Kassa flink te grazen. Als rijinstructeurs iets willen aanschaffen, kost het ze slechts een investering in tijd. En eens in de zoveel tijd een schone doek. Zo ketsen de instructeurs hun hele huisraad bij elkaar. Niets is ze te gek. Stofzuigers, racefietsen en zelfs belastingaanslagen regelen de rijschoolmedewerkers met betaling in natura. Menig belastinginspecteur hebben ze aan de deur gehad en die keerden allemaal zonder ook maar één euro huiswaarts. Maar betaald was er wel! Moeilijkste klus is het aflossen van de hypotheekschuld. Die is doorgaans hoog en daarvoor moet elke medewerker van een middelmatige bank minimaal drie keer worden afgewerkt. Een uitputtingsslag van jewelste, maar het kost de instructeurs geen euro!

Toch zie ik ook risico’s als deze rijschool meer klandizie krijgt. Zo vrees ik bijvoorbeeld een enorme chaos op de Nederlandse snelwegen. Want wat doen ze met lélijke 18-jarigen die zich aanmelden? Die willen de instructeurs vast niet zo vaak op hun versnellingspookje hebben. Hen wordt na een half uur lessen en wat vluchtig handwerk verteld dat ze helemaal klaar zijn voor zelfstandig autorijden! Als er uit het voorste wrak van een kettingbotsing een vadsig mokkel klautert, dan weet je waar zij haar rijbewijs heeft gehaald.

Beste tienermeiden van Nederland: ga eens met je pa in gesprek over financiering van je rijlessen. Leg uit dat je twee mogelijkheden ziet om goedkoop aan je rijbewijs te komen. De eerste optie is het van hem cadeau krijgen door niet te gaan roken voor je achttiende en de tweede is dat je gaat lessen bij de rijschool ‘nieuwe stijl’. Aan je vader de keus.

Categorieën: Actualiteiten

8 reacties

Mien · 25 januari 2011 op 12:17

Maar Kwiezel toch … en dan heb je het nog niet eens gehad over het theorie-examen.
Dat wordt dan groepsseks (in voortdurende herhaling voor domme of slimme blondjes).

Mien terugkoppeling

LouisP · 25 januari 2011 op 12:24

Kwiezel, toen ik er van hoorde dacht ik twee dingen…
zou Kwiezel dit weten? Ja hoor! Schitterend stukje, vlot, met alles erop en eran…..keigoede uitsmijter!

“….vragen ze gewoon of ze de filiaalhouder niet even kunnen aflurken in het magazijn.” Hahaha!

louis

SIMBA · 25 januari 2011 op 12:55

Het is weer een geil…euh :oeps: geweldig stukje Kwiezel!

sylvia1 · 26 januari 2011 op 09:00

Man man, wat ze tegenwoordig allemaal al niet verzinnen… En de lesbische meiden dan? Krijgen die een vrouwelijke instructeur?
Goeie column Kwiezel, gelukkig ondanks het sappige onderwerp toch weer lekker scherp.

Avalanche · 26 januari 2011 op 19:21

De meeste actualiteiten die jij zo meesterlijk belicht waren me ontgaan, als jij er geen aandacht aan besteed had. Deze had ik echter wel meegekregen en ik lag (en lig) erom in een deuk. Jaren getrouwd geweest met een rij-instructeur, vandaar 😉

origin · 27 januari 2011 op 13:46

HAHAHAHA.
Yep, ik geef paps vanavond nog de keuze.
Goed geschreven!!

arta · 27 januari 2011 op 18:06

Leuk, leuk, leuk!

pally · 28 januari 2011 op 14:42

Heel grappig 😆

Geef een reactie

Avatar plaatshouder