Een voordeurbel met camera had ik al. Het is immers fijn te weten dat Gaston op de stoep staat met een miljoenencheque, terwijl de file waarin je zit maar niet oplost. Anderzijds kan ik prima de krantenbezorger identificeren als die het nieuwjaarskaartje brengt.

De enige waarde in dit huis is de overwaarde. Desondanks bewaakt sinds kort een camera ook de achtertuin. Vogels, vleermuizen, twee vaste katten, een paar egels en enkele marter scharrelen daar rond.

Wie durft echter in 2023 nog buiten te zitten als we de wolf hebben zien loeren naar wat er hier wél te halen valt?

* * *

Meer #binnendoordenkers op https://robertbeernink.nl/sub/binnendoordenker/

Categorieën: Algemeen

Robert

Robert Beernink auteur van verhalen, #binnendoordenkers en lichtgedichten. Zijn motto: elk verhaal is waar, elke waarheid slechts geloof.

1 reactie

Nummer 22 · 31 december 2022 op 19:09

Tsja, de wolf in schaapskleren is nog niet in mijn achtertuin waargenomen. De voyeurs van vogelaars die op zoek zijn naar de schijtlijster maar ook de angsthaas. Ik hoor ‘snappie newjaar, snappie newjaar’ uit de geluidsboxen van de toeslagen politie. Zie ik daar ineens in mijn achtertuin verschijnen een mol… ik noem het linda, john of johnny..of toch albert? Maar die laatste is jaren dood..morsdood!, maar dat terzijde

Geef een reactie

Avatar plaatshouder