Ok mensen, dan gaan we nu naar de opgave. Het is een moeilijke deze keer. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die dit woord kennen. Kijk goed naar de letters: C O M P U T _ R Oh oh oh mensen, wat zal het woord toch zijn? Is er iemand die het antwoord weet? Als u het weet moet u nu direct bellen met 0909-geldverspilling

Het is ook al zo moeilijk om dit programma op de maandagochtend rond 14.00 uur te presenteren. Heel Nederland is werken, of de kinderen naar school brengen. Als u toch thuis bent heeft u echt geluk. En zeker als u het antwoord weet! U heeft zoveel kans! Kom op mensen, het gaat hier om heel veel geld hoor!!!
5000 gulden… ehh euro mensen! Dat is toch een heleboel geld! En het enige wat u hoeft te doen is mij te bellen en in de uitzending mij te vertellen wat het antwoord is. Laten we nog eens gaan kijken naar de opgave…

C O M P U T _ R

Nou mensen, jullie zijn niet erg oplettend hoor. Wat hoor ik nu jury? Nog bijna geen kandidaten? Dat betekend dus dat u heeeeel veel kans heeft om die 5000 euro te winnen! Het enige wat u moet doen is bellen met 0909-geldverspilling. Ok, daarna moet je nog wel even de drie logo’s uit de piramide halen en de drie kaartjes van die tien goed om te draaien…. maar dan heb je ook echt 5000 euro!

Goh…. er zijn wel heel erg weinig mensen die zit weten. Ik zal eens wat hints geven. ‘Het heeft een beeldscherm.. maar is geen televisie.’ ‘Je kunt er spelletjes op spelen.’ Kom op he mensen, nog 1 minuut. De spanning stijgt. Ik denk niet dat veel mensen deze weten. Jury, volgende keer graag een makkelijkere opgave….

Categorieën: Algemeen

4 reacties

Godspeed · 10 november 2003 op 15:30

Ik heb medelijden met de presentatrices.
Als je dan een baantje bij de TV wilt, duik dan in het bed met een producer, scheelt je een hoop tijd bij deze irritante shows.

Gr. godspeed:pint:

deZwarteRidder · 10 november 2003 op 15:35

Ik ben toch zo benieuwd hoeveel mensen er in 1 uur bellen a €1,35 per belletje of zo voordat ze na een uur die rottige 500/ 1000 of 1500 euro weggeven??
en gokje ?? 10.000 mensen..want er zijn heus hele slimme bij die hetantwoord weten!! nu vlug bellen en als je er niet bij zit gewoon weer proberen.. 😡

Li · 10 november 2003 op 19:11

En dan is er ook nog dat vreselijk fotospelletje met altijd dezelfde smoelen. Ik weet het…ik kan natuurlijk wegzappen. Maar stel je voor dat ik de enige ben die kijkt! :laugh: :laugh:

Li

MBB · 10 november 2003 op 23:39

[quote]En het enige wat u hoeft te doen is mij te bellen en in de uitzending mij te vertellen wat het antwoord is. [/quote]
Waarom mogen ze eigenlijk voorwaarden weglaten in hun slogan? Het woord ENIGE houd toch in dat er geen andere dingen nodig zijn als kaartjes omdraaien enzo?

en op (de oude) Veronica hadden ze er een keertje dat je een nummer op de telefoon moest intoetsen on gekozen te worden, maar dat nummer bleek elke keer te veranderen. (weet dan omdat m ijn zusje toen na een week zeuren het mocht proberen, en een nummer intoetste, en op de TV bleken ze later met hetzelfde nummer in door te komen ofzo 😕 )

Maar da is het toch een GOKSPEL en geen kansspel? 😕
Daar horen toch voorwaarden aan te zitten 😕

Geef een reactie

Avatar plaatshouder