De kus van Gijs was met zijn geopende mond en zijn tong  drong zich naar binnen. Herkenning! Truus gaf haar tong de vrijheid om tongstrelend bemind te worden. Het mondvocht droop langs de aan elkaar geplakte lippen. Even maar.

‘kom we gaan’ en langzaam ging de auto in beweging. Voorwaarts de straat uit. Niet meer achterom kijken. Gijs voelde  de priemende ogen van zijn echtgenote in zijn rug.

Klaar? Eindelijk klaar met het dagelijks gezeur over zijn saaiheid.

Nu weet ze waardoor zijn lusteloosheid werd veroorzaakt: Truus! Truus zijn passionele buurvrouw die hem vorige jaar opeens- tijdens een buurtfeest- in de avondschemer beetpakte en fluisterde als een gebod’ saaie man…jij wordt mijn passie. Ik wil je diep in mij voelen’ Hier? Nee grijze, morgenmiddag. In mijn huis. Karel is er niet en mijn moeder is al jaren geleden dood. Dood en gecremeerd!

Voor eerste rode stoplicht legde Truus haar rechterhand op de bollende kruis van Gijs. ‘ zo..die is al wakker’ Een tedere lichte druk dat Gijs liet zuchten ‘ga door’

Op weg naar hun gehuurde zomerhuis in Zeeland. Aan de kust van Domburg. Daar zullen ze de aangerichte emotionele schade opnemen en de definitieve zakelijke sloop van hun beider huwelijk op papier zetten. Rode wijn zal hun kelen verwennen. Merlot!, en daarna…

Op de radio klonk wat ze graag horen: ‘Samen, waren wij… ! Ramses en Liesbeth

Domburg! De zomerhuisjes waarvan 3 hun ramen open hebben. Nummer 7 daar werd de auto geparkeerd. Dat mocht.

Uit nummer 9 klinkt muziek. Klassieke muziek. Chopin. Truus voelde even een lichte prikkeling. Gijs, hoor je dat? Karel speelt dat tot vervelens aan toe.  Gijs glimlachte even. Zijn gedachten was het verlangen naar Truus: naakt!

Gijs we gaan zo nog naar de supermarkt die is tot 8 uur open. Kom lief, ik ga je kussen.

De deur van nummer 9 ging open. Een vrouw op hoge hakken en een rok dat boven haar knieën ophield. Ze draaide zich om en haar woorden gingen verloren. Daar stapte een man naar buiten.

Karel!

 

 

 

 

Categorieën: Diversen

Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

9 reacties

NicoleS · 26 april 2017 op 09:21

Een ontluisterende ontknoping. Karel met ‘die’ van nummer 9 en Truus met Gijs. Buurtswingers?

NicoleS · 26 april 2017 op 10:03

Nummer 22, doe je ook mee aan de nieuwe grote co? Ik heb een bericht in het cafe geplaatst.

Lianne · 26 april 2017 op 10:05

Absurdistisch inderdaad.
Mag ik wel opmerken dat ik deze vrij slordig geschreven vind? Missende hoofdletters, onderwerpen en werkwoorden die niet overeenkomen in aantal, missende leestekens …
Ondanks dat met plezier gelezen.

    Nummer 22 · 26 april 2017 op 17:55

    Hi Lianne..ja hoor dat mag je. Weer een uitdaging voor verbetering ?

van Gellekom · 26 april 2017 op 10:33

Domburg!!! Tja dan vragen ze erom

Mien · 26 april 2017 op 12:27

Bies Bies Bies Bies! 🙂 🙂 🙂

Geef een reactie

Avatar plaatshouder