Fijn! Een uitzending van iets dat de beste zangers van Nederland heet. Ze zingen allemaal oude songfestival liedjes. Heerlijk amusement:

Eerst treedt iemand op die Kim-Lian van der Meij heet. Nooit geweten dat dat een zangeres was. Maar dat komt wellicht omdat de vrouw van de eigenaar van het Chinese restaurant waar ik altijd kom, ook zo heet. Hoe dan ook, ze acteert een zangeres en na afloop mogen de andere deelnemers hun reacties geven.

René Froger: ‘Een artiest is niet iemand die morgen bij een boer kan gaan werken ofzo. Nou, dat kan Kim-Lian dus wel, want dat kun je toch geen artiest noemen? Hahahaha. Ze kan als zageres in de houtzagerij gaan werken hahaha.En die schoenen, zag je die? Se ken so met Bassie en Adriaan of Pipo de Clown meedoen hahahahahah. Heerlijk hier te zijn, ik krijg er gewoon een natte broek van hahaha.’

De volgende die mag optreden is ene Maribelle. Er gaat geen belletje rinkelen, maar dat zegt niets. Alles zingt tegenwoordig. Daar is nu eenmaal een markt voor. In ieder geval, ze doet iets wat op zingen lijkt als je veel fantasie hebt en het enige dat ik versta van het liedje is :de party is over now.

Lenny Kuhr geeft haar commentaar: de party is over now? Was dat maar waar. Nooit geweten dat zij, kom hoe heet ze ook maar weer, help me even, zo authentiek was .Maribelle heet ze? O ja. Zong zij niet in 1953 , tijdens die overstroming? Toen ze ook zo stond te krijsen op het dak? Wat een perfecte performance van een kat in doodsnood. Daar moet ze echt het land mee in. Hoewel, doe maar de zee.’

Maribelle: ‘O zei Lenny Kuhr dat? Het enige wat zij gepresteerd heeft is dat liedje, hoe heette het ook weer? O ja, de troebele hoer….’

Dan René Froger: Hij gaat op een kruk zitten. Of de kruk zit op hém, dat kan ik niet helemaal overzien want veel verschil is er niet tussen. De kruk bezwijkt bijna onder het gewicht, maar staande zingen is ook geen optie want dan moet er met scheerlijnen en haringen worden gewerkt. Tenzij ze onder het podium besloten te heien, maar dat betwijfel ik.
Hij zingt een liedje van Edsilia Rombley. Tenminste…. dat wordt beweerd.

Edsillia zelf geeft haar reactie: “Goed toch die René. Lam als een toeter in het kwadraad en dan toch nog een eh soort van geluid produceren. Ja, het is hier echt heerlijk om te zijn. Die saamhorigheid alleen al.

René glimlacht: “Saamhorigheid?? Ik hoor bij Edsillia Brombeer alleen maar overmatige gehorigheid, daarom mag zij presenteren en niet zingen hahahah.

Kortom; In september is de volgende serie beste zangers gepland.
Ik kan nu al niet meer wachten.

Categorieën: Overig

van Gellekom

Observeren, zelfspot, humor. En niet persé in die volgorde, bepalen mijn NU moment. Kortom; I love my cat, as much as I love you..

4 reacties

Mien · 20 mei 2020 op 14:15

Heb jij daar naar gekeken??? Maar Cees toch! Van het geloof gevallen. Neuhhh. Lang gewacht op Vicky? Vicky? Lean en dros!!!

Nummer 22 · 20 mei 2020 op 19:41

Beste beste zanger watcher!, van Gellekom. Uit betrouwbare bron weet ik dat deze beste zangers en zangeressen en allen waar het genderschap onbekend is, komen zingen:
Tante Leen
Rita Corita
Louis Neefs
Willy Alberti
Manke Nelis
Johny Jordaan
En…. jawel
Heuntje Davids 145e keer alweer.

‘ amsterdam huilt waar het ooit heeft gelachuh’ door Zwarte Riek ( overigens zi wit als een fles gevuld met moedermelk?

Zingt u mee vanaf de autocue?

van Gellekom · 21 mei 2020 op 08:02

Soms heb je geen keus haha

    Nummer 22 · 21 mei 2020 op 09:23

    Tsja, maar wat als je slechtziende bent, de geleide hond gegeten is om even een dwarsstraat te noemen. Where is my dog? You eat 7 weeks a hotdog, there you go! Fasten your seatbelts.
    Autocue?, trekhaak zeg maar en dat ook terzijde..totdat de bom valt… Annabel Annaaabel ik kan niets zonder jou… Zelfs jouw naam is mooooi Juliaa.. Het is nog altijd lente bij de tandartsassistente… Mamaaaa je bent… Toe vaderlief drink… m’n opa m’n opa… Omaatje lief… Kinderen voor kinderennnnn. Enfin.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder