BRIEFWISSELING PACO EN NUMMER 22
Vandaag: “Het Songfestival” en het nieuwe zingen!

Ola, 22
Even snel spiegelen. Het songfestival. Wat vinden wij daarvan? Moeten wij daar wel iets van vinden? Ik heb daar lang over nagedacht maar we komen er niet onderuit. We moeten er wel degelijk iets van vinden want het songfestival is de belangrijkste bijzaak van het leven tegenwoordig.

Wie kijkt ernaar? Veel, als ik de berichten moet geloven. Uiteraard de mensen bij wie de wekelijkse reclamefolders het hoogtepunt van de week zijn. Dat die er naar uitkijken is evident. Maar er schijnen ook hoogopgeleide mensen naar te kijken. Zelfs de linkse elite loopt niet meer weg voor een avondje songfestival. Mensen van een laag, gemiddeld, veelbelovend en hoog IQ zitten hier minimaal drie uur naar te gluren, mind Youp.

Er schijnen ook veel homo gerelateerde mensen naar te kijken. Mensen die normaal gesproken masturberen op Italiaans koken en dat voor één keer per jaar hebben ingeruild voor masturberen op het songfestival. Soit!

Wist jij trouwens, 22, dat er op de werkvloer van het songfestival, zeg maar de PD: plaats delict, honderden zogenaamde Keesmanagers rondlopen? Nee, wist je dat niet? Ik ook niet, maar een welingelichte bron in mijn omgeving die zelf ooit meedeed aan dat festival, vertelde dat er zo ongekend veel gekeesd wordt tussen de deelnemers dat daar speciale Keesmanagers voor zijn aangenomen. Die hebben tot taak elke wip tussen de deelnemers in kaart te brengen en contractuele vast te leggen zodat er achteraf geen gelul ontstaat over al dan niet grensoverschrijdend gedrag, tegen de wil in gekeesd worden en meer van dat fraais.
Want in dat festival wereldje zit niemand ermee om een ander te grazen te nemen als hij/zij/dinges daar zelf beter van wordt.
De enige PD waar de sporen wel gewist mogen worden is de wc pot, maar dat terzijde.

Dan gooien ze hun tijdelijke Keespartner voor de bus en de Juice Kanalen doen de rest. Waar mag ik braken, 22??
O, ik hoorde trouwens dat onze Koning ook naar dit totaal niet relevante spektakel kijkt. Zou hij daar ook op masturberen? Weet jij dat, 22? Graag je mening.

Hola Paco
Allereerst een vraag: Hoeveel jaren schrijven we al naar elkaar? Het begon in de vorige eeuw, waar we samen snel het AV; Het Absurdistisch Verbond hebben opgericht. Weet u het juiste jaar nog? Mijn archief kan namelijk pas na mijn overlijden + 25 jaar worden geopend. Dus?
Kijk, en u vraagt mij nu een beschouwende analyse te schrijven over het Songfestival, tsja.
Enfin, dit jaar is het-vals zingend- duo uit ons land, gekozen om op te treden voor de andere deelnemende keelklanken sadomasochisten.
Sommigen deelnemers slepen hun eigen witte lijnen mee, anderen weer hun zelf gekweekte plantjes te toppen en daarna gaan spreken over het klimaat. Ook een complete Hornbah, afdeling: Motorkettingzagen & Electrische Zagen (gangpad 37, de rekken links en rechts) wordt op het podium geplaatst. In de opvanglocaties duikt men direct onder de bedden.
Laatst werd een Hornbah gangpad – op last van de Geschäfstführer- gesloten.
De reden? Een dagtripje – met 13 gasten- naar deze bouwmarkt werd een bloedbad toen 3 personen luidkeels gingen zingen en daarbij de aangesloten motorkettingzagen om zich heen gingen zwaaien en de dirigent met een broodijzer als microfoon voor zijn mond schreeuwde: Wij zijn de Tosti band!

Het Amber Alert systeem werkte perfect.

Op de SEH van het Academisch ziekenhuis, puzzelen de hulpverleners als 24/7 welk ledemaat bij welke patiënt hoort, maar dat terzijde. Of is het een nieuwe Van Haasteren puzzel met 2000 stukjes?
Het cadeau van de Keesmanagers -zoals u deze parasieten en hielenlikkers noemt -, voor de songfestival dwangarbeiders: 13 paar lijntjes wit, gratis rietjes en bloedneus bevorderende middelen’, maar alleen op recept van de opper Eurovisie dictator.

De doldwaze internationale LHBTQX gemeenschap kirt er al maanden flink op los en dat mogen ze hoor. Ik wil niet ongewenst geïnfecteerd worden met het HSTK virus.
HSTK? Het Songfestival Keelklanken Terreur Virus.

Het NL duo De Valse Toon, staat inmiddels hoog in de bookmakers lijsten. Hoe dat komt? Zo vals is nu het nieuwe zingen geworden!, en dat ligt niet aan de techniek, de Ear plug, de installatie, de akoestiek of de niet verwijderde keelamandelen.

Dus en kortom, ik heb zo mijn gedachten over dit jaarlijks spektakel waar zelf 1 deelnemend land niet in Europa ligt maar daar waar een gat in de ozonlaag het groots is met als gevolg dat het buitenaards leven zich ook vergapen als Liverpool met ‘Here We Are’ begint, maar ook dat terzijde.

Talpa heeft een format bedacht dat zeker een kijkcijfer hit gaat worden: Het Voor Het Zingen De Kerk uitgaan. De presentators zijn bekend. Marco B. & Jeroen R. Ali B. is reserve mocht het gebeuren dat het zingen toch in de kerk zal plaatsvinden van het Mediapark te Hilversum.

Dat ‘maar dat terzijde” zegt eigenlijk alles: Het Songfestival 2023, is maar terzijde van alles dat onze planeet aarde kapot maakt.

En Willem Lex zag – samen met Maxi vanuit hun hemelbed, chips etende wat Dikke Prins bier uit Arnhem, dat het goed is, maar dat ook terzijde.


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

7 reacties

Kees Schilder · 27 april 2023 op 15:43

Prins Bier en chips. Is dat niet grensoverschrijdend gedrag? Hoe dan ook, het lijkt mij deaalwelteplus een prachtig schouwspel.

    Nummer 22 · 27 april 2023 op 16:17

    Wat is deaalwelteplus, waarde Paco. Kan ut zijn dat veel meer oranjebittertjes hebt gedronken dan wat een oranjefan drinkt ( 2 glaasjes, anders wordt Leve de Republiek en Leve het nieuwe songfestival voor vals gezag)

Kees Schilder · 28 april 2023 op 11:02

Dat zou zo maar kunnen. Het is overigens desalwelteplus. Ik was de S vergeten. En dat woord wil zeggen: desalniettemin, maar dan andersom. Kunt u daar wat mee?

Nummer 22 · 28 april 2023 op 13:48

Ja! des alt niet te min en des al wel te plus, is als het gebruiken van een telraam, excuus een. woordraam kozijn .. natuurlijk of.?

Mien · 30 april 2023 op 22:46

Waar ik aan denk? Dat het onmogelijk bestaat. Een briefwisseling over het Songfestival, die langer duurt dan de liedjes zelf. Mesjogge, zeg ik dan. Hebben jullie ook een leuk pakje aan tijdens het schrijven? Of gaan / geven jullie je helemaal bloot. Dat zou pas wat zijn. Een Songfedtival waar iedereen bloot gaat. Om nog eerlijker te kunnen jureren. Niet te verwarren met onaneren. En vooruit dan. De jury en telefonische stemmers dienen ook bloot te stemmen. Met dezelfde overgave als die Katrien Duck, hoe heet ze ook alweer. Iets met Emma, spuiten en slikken, zeg ik dan.

Mien · 30 april 2023 op 22:48

onmogelijke

    Nummer 22 · 17 mei 2023 op 11:56

    Het was weer het Festival der Malloten. Ik miste de kettingzagen en het kinderkoor van het Vatikaanknaben koor.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder