Wat bezielt een man om zich in zijn kont te laten nemen? Ik kan er met mijn pet niet bij hoor. Dan heb ik het even niet over de homo’s onder ons. Ik bedoel, die hebben weinig keus. Zoveel gaten zijn er immers niet die ze kunnen vullen.
Maar wat bezielt een man om zich door zijn vriendin, met behulp van een voorbinddildo in zijn kont te laten nemen? Iedereen moet het natuurlijk voor zichzelf weten, maar dan had ik graag gewild, dat ze dat ook voor zichzelf hadden gehouden. Nu ben ik verplicht er over na te gaan denken. En het wordt nog erger, want wat bezielt een man om dit alles met zich te laten doen en het ook nog goed te vinden dat het geheel op film wordt gezet? Dat is toch vragen om moeilijkheden? Hoeveel kranten moet je lezen om te weten dat zulke filmpjes altijd uitdraaien op chantagemateriaal? Maar of de ramp nog niet groot genoeg is, blijkt het hier ook nog om een bekende Nederlandse voetballer te gaan.

Wat moet hij in godsnaam hebben gedacht? Als je zoiets laat doen, moet je of je hele leven bij die vrouw blijven, of je zorgt dat de film in je eigen beheer is, of je betaalt haar achteraf grof geld om er zeker van te zijn dat ze er niks mee doet. Maar goed, alhoewel het domheid van de eerste plank betreft, blijft het natuurlijk wel een privé-zaak. Dus wat bezielt die vrouw om heel het zaakje op het internet te zetten? Geen goed woord heb ik hier voor over. Je kunt nog zo een hekel aan iemand hebben, maar het lijkt me nooit de bedoeling om iemand zijn leven te ruineren.

En wat te zeggen van de dagbladen. Wat bezielt hen om nog lager te zinken dan die vrouw en het te publiceren alsof het wereldnieuws is. Direct naast de Amerikaanse verliezen in Irak. Belachelijk gewoon. En om er nog een schepje bovenop te doen, worden de beelden ook nog uitgezonden op televisie. De betreffende zender mogen ze van mij direct van de buis halen.

Maar waar ik me nog het meeste aan stoor is wat een vrouw bezielt om van dit alles een hele nacht wakker te liggen en er een column aan te wijden. Hoe ziek kun je zijn. Daar zakt je broek toch van af?


9 reacties

Eddy Kielema · 25 oktober 2006 op 20:38

[quote]Wat bezielt een man om zich in zijn kont te laten nemen? [/quote]
Volgens mij is het antwoord heel simpel. In het profvoetbal is homoseksualiteit not done, dus dan verzin je een truc om aan die onderdrukte gevoelens van herenliefde gehoor te geven. Overigens had die keeper van Ado Den Haag in eerste instantie zelf het hoogste bod op die tape uitgebracht, maar zijn ex was blijkbaar zo wraakzuchtig dat ze een kopie op internet geslingerd heeft. Wel een beetje ziek, dat klopt.

Prlwytskovsky · 25 oktober 2006 op 22:16

Ja Wendy, van enige moraal is geen sprake meer; dat heb je goed verwoord. Ik verhuur bretels, misschien een tip? 😉

DriekOplopers · 25 oktober 2006 op 22:19

Het begrip “doelpaal” heeft voor mij wel een dubieuze bijsmaak gekregen… En inderdaad: de zaak stinkt…

… en zo zijn er nog wel honderd andere grappen te verzinnen…

Met veel plezier gelezen, Wendy!

Groet,

Driek

KawaSutra · 25 oktober 2006 op 23:06

En dat er dan ook nog mensen zijn die columns lezen over een dergelijk onderwerp. Om je dood te schamen. 😀

Nana · 26 oktober 2006 op 10:23

Goede column en nu nog een schrijven over de 100 taboes in Nederland!

klapdoos · 26 oktober 2006 op 11:52

Wat die man bezielde? Hij miste gewoon een doelpaal achter zijn rug. En die doos die het op internet heeft gezet, die duikeend is niet goed bij haar tetter, die moeten ze gelijk onder water tikkertje laten spelen met de kikkers (die schijnen dat ook zo te doen) En dat jij daar wakker van ligt???Niet doen meid, er zijn nog zoveel taboes, en dan kan je nergens meer over schrijven… 😀 😀 😀

Shitonya · 26 oktober 2006 op 12:31

Ik ga mijn broek maar eens ophalen..waar een mens zich al niet druk om maakt..

Chantal · 26 oktober 2006 op 13:42

Helemaal mee eens Wen… dat spoort niet helemaal.

Leuke column! 😀

vanlidt · 27 oktober 2006 op 10:52

[quote]Maar waar ik me nog het meeste aan stoor is wat een vrouw bezielt om van dit alles een hele nacht wakker te liggen en er een column aan te wijden. Hoe ziek kun je zijn. Daar zakt je broek toch van af?[/quote]

Ziek? Het is juist fantastisch! Je raakt de kern van de zaak: de wereld wordt geregeerd door de media die cateren voor een entertainment-verslaafde massa. Klasse. 😉

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder