De reden waarom ik NIET ga studeren is; dat ik principieel tegen super vette feesten ben op een donderdag. Ik mijn moeders eten te lekker vind, daarom wil ik niet uit huis. Ik zelfs te lui ben om een vrije tijdsstudie te volgen. Dat je altijd naar anderen moet luisteren terwijl ik het zelf beter weet. Ik mijn vaders zaak krijg en daarmee in één klap rijk ben. Ik dingen wil leren die niemand nog weet. Omdat ik binnenkort ga trouwen met m’n vriend(in) van vierendertig. Ik graag simpel werk doe en het minimumloon wil verdienen. Dat mijn ideeën over leskrijgen niet algemeen geaccepteerd worden. Ik bang ben voor het alom gevreesde ontgroeningritueel. Ik niet slimmer wil worden dan de gemiddelde mens. Ik al voor de derde keer uitgeloot ben, en geen andere studie wil doen. Ik geen macaroni, pizza, omelet en friet lust. Ik mijn eigen kamer niet wil schoonmaken. Dat er nog geen studies zijn waar je niks moet doen. Ik vind dat ik duur genoeg ben geweest voor de overheid, en daarom wil gaan werken (=belasting betalen). Ik geen extra verantwoordelijkheden meer aan kan. Ik bang ben voor het reizen met het openbaar vervoer. Ik de hersens heb van Paris Hilton. Ik de neiging heb om me in grote groepen op te blazen, in de naam van Allah. Ik fundamentalistisch Christen ben, en me leven dus moet weiden aan God. Ik er een hekel aan heb om slimmer te zijn dan anderen. Ik een vak zoals buschauffeur wil leren. Ik bang ben voor dikke boeken. Ik op het denkniveau van G. Bush wil blijven hangen. Ik graag stratenmaker wordt. Ik graag vroeg aan kinderen wil beginnen. Dat ik pleinvrees heb. Ik bang ben voor het gebruik van computers. Ik mijn diploma gekocht heb.
Is één van deze dingen van toepassing, ga je dan vooral NIET inschrijven aan een universiteit. Dit is voor je eigen bestwil.
(de gevolgen van deze lijst zijn niet te verhalen op de auteur ervan)
(aan deze lijst kunnen geen rechten verbonden worden)

Categorieën: Diversen

8 reacties

arta · 14 april 2007 op 15:10

Ik dit stukje niet lekker weg vindt lezen.
Ik dit heel jammer vind.
Ik hopen dat de volgende beter is… 🙂

Eddy Kielema · 14 april 2007 op 15:45

Ik het met Arta eens zijn! 😉 Die Klukkluk-taal maakt je column erg lastig om te lezen, waardoor de humor niet tot zijn recht komt.

SIMBA · 14 april 2007 op 17:06

Klukkluk-taal 😆 Die moet worden opgenomen in de dikke van Dalen!!!

schoevers · 14 april 2007 op 17:25

Gelukkig dat je niet één van mijn vierendertig kinderen bent, want dan zou je het nog slechter hebben.
Haha!
P.S. zoek een rijke vrouw met weinig verstand.

Troy · 14 april 2007 op 17:46

Het idee is geslaagd, de vorm wat minder. Volgende keer beter!

KawaSutra · 14 april 2007 op 23:37

Wist u dat….?

Dees · 15 april 2007 op 12:19

Zeker een origineel idee.

Hoewel:

– ik denk dat je een lijst beter als een lijst kunt plaatsen

delta75 · 16 april 2007 op 10:48

Ik ben het eens met bovenstaande

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder