Zo,…. beste lezer heb ik uw aandacht door de titel?

Mooi! Leest u gerust verder en uw reactie wordt, door mij en de bomen met rood bruine bladeren, hoog gewaardeerd. De 4 jaargetijden in vogeltoon wordt voor u gefloten! Alleen..

De kwestie is deze…. tenminste als u uw oren en oren goed de kost geeft, Wij ! bomen met rood bruine bladeren worden  gediscrimineerd. Wat u zegt, Ja, ik zeg het u als Noorse Esdoorn Al 17 jaar logeer ik in de tuin van Professor dr.mr.ir. R. Leijdecker. Zijn naam moet enkele van u bekend zijn.

Wij vragen uw hulp om te stemmen, bij de volgende verkiezingen,  op de NRBBP! Mevrouw Bladerrood is de lijstertrekker, helaas? geen enkele lijster in onze bomen te zien Geen nest, geen gekwetter van de net uit hun ei komende jonkies! Zelfs de Schijtlijster van de PVV; partij Voor Vogels discrimineert nu het ergst.

Dus… noteer:  De Nederlandse Rood Bruine Blader Partij!

Lid worden? Doenz!

Neem contact op met Jeroen v.d.Boom, zanger van beroep.

 

 


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

6 reacties

Arta · 15 mei 2018 op 21:45

Wat een heerlijke fantasie heb jij, #22!
Superleuke vondsten!
Mogen de witte basten ook aansluiten? Zij zijn ook een echte minderheidsboomering ?

    Nummer 22 · 16 mei 2018 op 16:47

    Natuurlijk. De berken en verwanten ook. We moeten meer bomen bladeren de bomen. Wij willen ook nesten! ?

Arta · 16 mei 2018 op 22:34

Zo is het!
?

Nummer 22 · 17 mei 2018 op 07:05

Nestdrang moet gestimuleerd worden. Tiny houses for birds in darkred leafs and white trees shall be promoted worldwide beyond expectations, aldus.

Mien · 17 mei 2018 op 09:16

Geert heeft vandaag wel iets beters te doen. Justitie pesten. Tijdrekken. Allemaal favoriete hobby’s van deze persoon in kwestie. Ik wens hem en zijn advocaten in deze geen succes. Wel lang leve het vrije woord. Maar niet lang leve aanzetten tot haat en discriminatie. Boeeeeee! Geld overigens ook voor bomen in tuinen en langs snelwegen. By the way, zogezegd.

    Nummer 22 · 17 mei 2018 op 18:58

    Precies. Er moet meer geboomd worden over belangrijker zaken als de rode esdoorn vogel met de gele snavel. De Yellow Snail bird. Zeldzaam, heel zelfzaam want ze seiken graag als fractie met elkaar. De hollandse naam is: de lafbek vogel ook wel bekend als de Gele Pisseiker. Het is maar dat je dit Mien nu ook weet!?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder