Het Cocktail Trio, maar dan anders toen ik een cocktail van vaccins in mijn beide bovenarmen kreeg. Intramusculair, enfin dat moest want naar een land gaan waar de mogelijke ziektes op de loer liggen en de vreemdeling graag de Knokkelkoorts, Hepatitus A als souvenier mee willen geven.  Doe maar links, zeg ik tegen de GGD injectrice die met een duivelse grijns op haar gezicht de spuiten vult en de naalden erop drukt.  Zo, daar komt de 1e! Ze knijpt mijn epidermus van mijn bovenarm naar elkaar ‘dan voel ik de spier beter’ en hup de naald gaat er loodrecht in! De volgende moet in de andere bovenarm en ja hoor ze knijpt me weer. 

We zijn klaar! Komt u maar uit de stoel.

Betalen kunt u bij de balie. Ik stempel u internationaal vaccinatie boekje nog even en dan kunt u gaan! Geen alcohol vandaag! Oh, ook geen cocktail saus over mijn bbq vlees?

De injectrice grijnst en zegt ‘u kunt de volgende klant naar binnen laten gaan!’.

Categorieën: #Weekopdracht

Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde, kijker en luisteraar naar amderen.

Geef een reactie