Het virus wordt door DT als nu afkomstig uit Rusland genoemd. De Chinezen blij, de russen boos. Why, mr. president Russia?, vroeg zijn echtgenote midden in de nacht na wakker te zijn geworden door het gesnurk en nachtelijke angstdromen taal van haar Donald. Donald mompelde ‘shut op dear, shut op’ en snurkte verder. Er kwamen nachtmerries de slaapkamer binnen en het galloperen deed The White House in Washington DC op haar fundamenten trillen, maar dat voelde alleen the presidents wife, overigens een ghost verschijning zonder schmink, mascara en een laag plamuur op haar gezicht, maar dat terzijde. ‘What the fuck who are you?’ schreeuwde Donald toen hij even een helder moment had en de nachtmerries in de stal had gezet. Who are you woman? I am your wife jammerde the presidents wife. Look at me, Donald en voor je wartaal gaat uitslaan eerst jouw gebit in, pruik op en een pyama aan want je ziet er niet uit vetzak. Donald zuchtte en kleedde zich aan, liet wat scheten, schold op de democraten, de belastingdienst en zichzelf ‘waar ben ik aan begonnen what the fuck en nu snel een broodje met pindakaas! Security! The presidents wife keek haar man aan en schreeuwde ‘bek houden Donaldje want je maakt iedereen wakker! Het zijn de russen schat, de russen! Explain to me waarom de russen. Poetin en zijn hielenlikkers zijn toch niet zo gevaarlijk, je hebt ze gevraagd alles hacken om maar te zorgen dat je nu in dit krot mag wonen. What, is dit een krot? Ons tijdelijk huis een krot?, je bent gestoord maar dat weet ik al sinds je voor het eerst naakt onder mijn buro in mijn Trump Tower lag te janken. Ja je schrok zeker van mijn dick. De russen zijn de oorzaak van alle ziektes! That’s all my dear en nu slapen! Why the russen? Keep it simple: virus… you know the word now? Vi rus, you see thats not Chinarus? Am I right, yes I am a genius. Me, myself and I the president of the Joe Es Ee! The telephone, de rode daar, neem jij even op en zeg maar dat ik een diepe slaap ben en niet gestoord mag worden!

Hello, this is the first lady of the Joe Es Ee, who is calling? Goodnight Vladimir, mr. Poetin. Yes, my husband told me om tegen u de grote leider van russia te zeggen dat hij slaapt! Spasiba also. Donald, Donald.. Wat nu weer, je stoort me, ik droomde net over Angela Merkel, Mark Rutte en Macron. Gekleed in bed, you’re like Dirty Harry! like een prisoner! Maar is dat een mooie droom Donaldje van me? Wat wilde Vladimir nu weer? Oh, niets bijzonders ..alleen dat hij pissed off is door jouw beschuldiging dat zijn russia de schuld krijg van de panda, pandi, pando… Nou hoe heet dat nu, nou van Covid -19. Vladimir weet niets, kent niets, doet niets!

Oh darling I love you. Mr. President you mag mij kussen !

No way!, ga nu maar verder slapen dan ga ik even naar mijn eigen geseik luisteren!

Weet jij waar the bathroom is?


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder