Croissant met Fucking Geite(n)kaas. Schermutseling tussen trots en schaamte!

Gepubliceerd door Nummer 22 op

Zeg jij daar ‘taaldeskundige’, ja jij daar, ik heb 1 vraag: is het nu ‘geitelul” of geitenlul’?

Nou, gelet op wat het Groene boekje der Nederlandse Taal voorschrijft is het
‘geitelul’.

Nou ik dacht het niet…taaldeskundige. Oh? vertel. Een geit heeft geen lul, meneer de taaldeskundige! Het is bokkelul of bokkenlul, maar dat weet u wel te vinden in hét boekje!

Heb ik uw aandacht beste columnisten en lezers?…Ik word ‘strontziek’ van teksten als:

‘Buiten is het nieuwe Binnen’ en  ‘Zitten is het nieuwe Roken’. En wat denkt u van deze 2: ‘Herbi is het nieuwe Carni’ en ‘Brexit is het nieuwe Europa’.

Nou die laatste 2 heb ik zelf verzonnen als ‘Schrijven is het nieuwe….’

Ook populair tussen kantoor bureaustoel warmhouders via hun 24/70 digitale interne snelweg: ‘dank voor jouw notities en het concept voorstel. Ik ga er even een plasje over doen en laat het je daarna wel weten’.

Wat een subculturele gedragstoornis. Sta op en praat met elkaar!

Beste mensen, via deze (mail) ongebruikelijke(..) weg laat ik jullie weten dat ik per heden ben ontslagen. Kees, jullie nieuwe manager heeft, na zijn plasje te hebben gelegd, het directie verzoek goedgekeurd. Jammer, omdat ik na ruim 31 jaar nu vervroegd met pensioen moet gaan en niet meer weet wat ik met mijn vrije tijd moet gaan doen. Ik ben uit kast gesprongen! Leggen jullie ook een plasje voor mij?Tips zijn welkom

Nou, het ga jullie allemaal goed.

Groeten, Erik v/h Truus

PS.. ik ben fuckin damned boos en ga een lijntje uitzetten naar een advocatenkantoor. Jullie horen nog van mij! Oh ja, in de koelkast op de 12e verdieping naast de toiletten liggen nog wat croissants met kaas!

Eet smakelijk!


Nummer 22

Nummer 22

Verwarde Oprichter van het Absurdisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog!

4 reacties

Arta

Arta · 20 mei 2018 op 12:43

Hahaha, schrijftechnisch niet sterk, maar wel heeeeel erg grappig!

Nummer 22

Nummer 22 · 20 mei 2018 op 14:09

Dankjewel Arta, schrijftechnisch overdenking… dan verlies ik het ‘ moment’ maar ook dat komt goed dat technische ..

Nummer 22

Nummer 22 · 21 mei 2018 op 08:41

Oh, oh wat een croissantige dag…! Het lijntje naar een advocatenkantoor kwam tot een verbintenis en de advocate mevrouw Van Toet naor Blazen, ging fel ten strijde. * Meneer de rechter, meneer de rechter .. deze werkgever discrimineert’.
Kalm blijven mener de advocaat, pardon mevrouw van Toet naor Blazen, kalm blijven graag en orde in deze rechtszaal’
Ziet u nu wel, ook hier in dit huis, in deze zaal word ik, voorheen man en nu vrouw net zoals mijn client gediscrimineerd. Ik wraak u meneer de rechter, ik wraak u……..

Nummer 22

Nummer 22 · 21 mei 2018 op 08:46

Op de tribune brak een vechtpartij uit tussen het management en de bijeen getrommelde lager echelon dat bekend stond ‘ als dat opstandig zooitje minkukels van de 11e tot en met 17e etage’. De CEO, COO, CFO en alle andere ‘ C’s’ wilden de tribune verlaten maar dat lukte niet, de CEO sloeg per ongeluk de CFO hard in het gezicht of ook eigenlijke niet.’sorry Johan’ g#v?%¤domme Klaas, eikel’ en Johan trapte Klaas keihard in zijn kruis…

Geef een reactie