…Dus als ik 30 kilootjes heb liggen en ik vraag 11 man voor transport zit ik altijd goed? Sjihhhit zeg, weet iemand wat een beetje poeder doet op de vrije markt? Ik denk dat ik het wel voor gezien hou met schilderen.

Je kunt over John Wayne Donner-wetter-white-powder-pappa toch zeggen wat je wilt maar hij pept het CDA-standpunt, zelf verantwoordelijkheid te nemen, wel behoorlijk op met zijn ideëen. Zeg nou zelf, voor zo’n muffe kloothommel die zo uit het Praathuis van de Fabeltjeskrant lijkt te komen (zou hij een volle neef zijn van Stoffel de schildpad?) doet hij het erg goed.

Je wordt dus echt niet meer opgepakt als je minder dan 3 kilo wit poeder meezeult? Ik overweeg een dealtje te maken met de colombianen; Reisbureau Viking, uw kortste weg naar totale happiness. Je moet natuurlijk onder die drie kilo blijven. Is dat per persoon of valt een familie, zeg vader, moeder en drie koters met in hun koffer minder dan 15 kilootjes buiten de justitionele boot? Ik kan mij natuurlijk beperken tot studenten die er eens goedkoop tussenuit willen piepen maar ik zie hier toch duidelijk potentieel om binnen een halfjaar voorgoed mijn koffers te pakken.

De marktwaarde van het goedje is door de jaren heen erg gedaald; vroeger alleen voor de jetset, een beetje patsen bij de gleufjes koste al gauw enkele honderden tot een paar duizend eurootjes per avond, tegenwoordig snuift een kwart van alle puisterige kroegtijgers zich de tering voor een paar euri. Ik moet dus groot denken. Hoe krijg ik een heel vliegtuig in één keer vol met koeriers? Een beetje studentenvereniging zal toch wel aan een paar honderd leden komen, toch? Echt fatsoensrakkers zijn het doorgaans niet, ik kan het weten, maar ik vrees dat minimaal de helft van de stash de neusschotjes is gepasseerd voor we de vaderlandsche bodem bereikt hebben.

Kut! Al mijn vrienden zijn van die brave borsten, die krijg ik niet om…

CX-ers… jullie zijn de eersten die dit lezen. Met hoevelen zijn we? Wat vinden jullie ervan om de eerstvolgende CX meeting niet bij Godspeed (What ’s in a name) maar gezellig onder de colombiaanse palmen te houden?

Categorieën: Actualiteiten

3 reacties

Kees Schilder · 20 december 2003 op 16:40

Ja lijkt me wel wat.Die palmbomen, bedoel ik.
En wat Donner betreft: Die heeft een deal met de Columbiaanse drugsbaronnen.Of dacht je van niet.Het is toch niet toevallig dat hij net een nieuwe fiets heeft gekocht?

pepe · 21 december 2003 op 20:18

Nou dit klinkt een stuk aantrekklijker dan boodschappen doen zonder mandje/karretje, want daar wordt je wel voor opgepakt en het kost je dan alleen al geld om weer buiten te komen.

viking · 22 december 2003 op 09:37

Mijn Poppeduifje heeft gisteren even snel uitgerekend dat we het hier hebben over 50 euro per gram, 2995 gram coke is dus zo’n slordige 149.750 euri. Nou wil ik niet geloven dat jullie CX-ers dit met jullie geskriebel bij elkaar verdienen, zeker niet binnen enkele dagen. Of vergis ik me nou?

Geef een reactie

Avatar plaatshouder