Denk ik eens ‘rustig’ een stukje te gaan fietsen, totdat ik allerlei scheldwoorden hoor. Ik kijk om me heen, maar zie niets. Ik rij gewoon door, en zie opeens twee mensen op de straat staan. Ik hoor ze naar elkaar roepen. ,,Het is rood lul, roept de vrouw.” ,,Het spijt me, ik had het niet door.”,,Ja, ja. Dat zeggen ze allemaal. Wat een brutaliteit!” ,,Maar ik zag het echt niet !” ,,Ook nog ontkennen ! Blijf staan, dan sla ik je domme en brutale hersens in elkaar!”

Dan word het groen, en sla ik rechtsaf en kom op het fietspad in de stad terecht. Ik rij een stukje verder, en zet me fiets in de fietsenstalling. Loop naar de winkel, en ga bij de kassa staan, want daar staan immers de medicijnen. Ik doe mijn bestelling:
,,Mag ik een groot flesje hoestdrank van eigenmerk ?”
,,Ja, natuurlijk. Wil je een groot of een klein flesje ?” ,,Een groot flesje.”
,,Eigenmerk ?” ,,Eh, jaaaaaaaah.”
Nou je snapt wel dat als je zo’n tutje achter de kassa treft, dat je meteen een andere moet zien te vinden. Vooral als je ongeduldig bent of haast hebt.

Daarna fietste ik weer terug naar huis om daar eens een rustige middag te hebben, hoopte ik onderweg op de fiets.

Categorieën: Overig

4 reacties

Mosje · 15 december 2004 op 16:11

Het stoplicht springt
op rood, op groen.
Waar is het jou eigenlijk om te doen?

😕

Ma3anne · 15 december 2004 op 17:06

Euh… en toen?

Shitonya · 16 december 2004 op 17:59

euh?

melady · 17 december 2004 op 00:34

Ach…waarom nou een engelse titel..

[quote]Cycling and getting stressed[/quote]

Waar gaat dit over…is dit een column?

Melady 😡

Geef een reactie

Avatar plaatshouder