De zeldzame eikelmuis bijna uitgestorven, start een Editie.NL clown het eerste item van het nieuws. Dat moest van de ‘grote baas de empathie loze heer Talpa, maar dat terzijde
Mogen wij daar even verbijsterd bij stilstaan? Corona, tegenwoordig ‘fluorona’ genoemd, oorlog in Oekraïne, dreigende hongersnood in nog meer delen van de wereld en Editie NL begint over het wel en wee van de eikelmuis(..). Dat ons land bestaat uit gekken en dwazen die graag -maar wel gemaskerd de ruiten en glazen van een ander ingooien, dat weten wij. De lafaards en uitschot van onze samenleving!

Terug naar ons onderwerp want…

er zijn er nog maar 100 van deze Eikelmuisjes, huilt het editieclowntje. Onzin!! Er zijn er nog miljoenen. Neem bijvoorbeeld super Eikelmuis Will Smith die een klap uitdeelde aan mede eikelmuis Chris Rock tijdens de Oscaruitreikingen.
Uiteraard klopt er geen reet van die klap. Allemaal nep, ‘fake news’ uit de koker van de net vrijgelaten eikelEngelmuis. Niet meer dan een stukje gedegen acteerwerk van twee super eikelmuizen om de Oscar uitreiking weer een beetje leven in te blazen, toetert de advocaat van eikelengelmuis (filiaal in Berlijn: EichelEngelMaus)

De kijkcijfers lieten nogal te wensen over dus dan moet je ingrijpen want het leven bestaat uit één groot kijkcijfer, grafieken, staafdiagrammen met de uitleg van Eikelmanagementteam. De daaraan gerelateerde reclame-inkomsten -zwaar irriterend- kunnen de oligarchen over dromen!
Met 1 ontblote tepel en een wormvormig aanhangsel online delen kom je direct terecht in Vlaanderen bij een voetbalclub waar de schoonmakers een spreekverbod hebben over wat ze aan condooms (de Vegan condoom is populair!) tissues en geprinte achterwerk afdrukken in de afvalemmers vinden naast ; Na uw Plezier natuurlijk de grootste volle zak patattekens bij Ome Lowieke Frituur (aan de Kai)
Amai, Marc Overmars is in een paradijs gekomen of is het toch de hel? In Epe zitten alle kerken vol want het vloeken is gelijk aan het leren bidden: aangeleerd.

En vergeet vooral de BM’ers niet. De bekende eikelmuizen! Waar het grootste deel van de bevolking een bloedhekel aan heeft: Zoals de Chantal Janzmuizen, Robert ten Brinkmuizen, Ali B. muizen, Raggel (nu met Klaas Ottomuis) & Andre Hazesmuizen enz. enz.
Ontdek uw eigen eikelmuistalent en meldt u aan als kandidaat Eikelmuis voor het nieuwe programma I can hear you Mickey’
Deze piepshow wordt gepresenteerd door Ruben Eikelmuisnicolai met in de jury Martien Eikelwijnmuis der Lage Landen. Martien begint altijd met zijn slogan ‘Muizen, muizen, muizen’ dit klinkt u bekend in de oren.

Onderbreking
Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Beter Luisteren. Café de Knijpkat en ‘’Muis de motor van bekende eikelmuizen.

Wij noemen er maar vier maar in ons gezamenlijk archief van het O.I.L. (1955) zou er zonder problemen nog drieduizend als DePotopCast’ te beluisteren zijn. Helaas, want dan heb je nog negen en dertig columns nodig om te lezen..

Om kort af te sluiten: alle kleine beestjes helpen: De Bekende Nederlandse Eikelmuizen!

Trouwens, had ik de grensoverschrijdende eikelmuizen al genoemd? Nee? Nou dat was ik ook niet van plan.
De Eikelmuizen (verkorte lijst) uitgave is binnenkort gratis te verkrijgen bij de u bekende Gooise eikelmuizen (Bussum, Vreeland, Huizen, Naarden e.o.)


Nummer 22

Verwarde, inmiddels (na alle jaren hiervoor) Anno 2022- Juli 3 minder verward, en mede oprichter van het Absurdistisch Verbond met als mede lid en co oprichter Kees Schilder "Paco Painter"en zijn andere alter ego's. (De inmiddels emeritus) Prof.dr.mr.ir. R. Leijdecker (1955) van het O.I.L. Onderzoeks Instituut Leijdecker waarnemer, beschouwer en publicist over maatschappelijke ontwikkelingen met een knipoog. Een flinke knipoog! Reiziger over onze aarde (4 x helemaal rond ) kijker en luisteraar naar anderen. Eigenlijk, de Eigenheimer onder de eigenheimers, maar dat alles geheel terzijde.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder